Új hozzászólás Aktív témák

  • Akagi

    tag

    válasz FoxiestFox #29034 üzenetére

    Ezért írtam, dmg nerf, DE növelt esély a modulsebzésre. Meg lehetne oldani, hogy a CV tudjon dobni manuált pl direkt főágyúkra, ha látja, hogy egy baráti BB épp harcol egy ellenféllel, az ellenfél ágyúinak cd-re tétele nagyobb segítség lenne, mint lelopni a fraget és elcseszni egy jó kis 1v1-et.
    Hát izé, nálam a legnagyobb segítség az, ha lekapja rólam az ellent(jó, jó ha kéne az a kill vagy élvezetes a meccs akkor lehet nyűgös leszek), de kinek a pap... Ha már beszált a CV akkor az már nem 1vs1.

    Példaszitu: Desmo igyekszik egy cap felé radarozni, de látod, hogy a rombolótok szeretné befoglalni. Def AA baiting után dropolsz rá, nagy részét kikerüli, de 45 secre kipattintottad a radar modulját, és 25-re a kormányát.
    Kérsz a csapatodtól egy focus fire-t rá, ők látni fogják, hogy hopp, nincs kormányzása, csak hagyni kell, hogy forduljon még kicsit, és blapp.
    Lenne esélye életben maradni is, egyszerűen repair party, ebben az esetben azt jelölnéd ki rá, hogy offoltad a repairt, és azért kérsz fókuszt.

    Minek ikon? Bőven elég ha ki van rá tűzve a véres rongy. Már így is aggasztó a keselyűzés, mikor mindenki rávált a szerencsétlenre és 8-10-en lövik minden mást félretéve, mert kell a frag... Másrészt honnan a búsból tudod 1X km távolságból hogy épp nem üzemképes a pl hidró vagy radar?

    Raktam már átskillezett dd kapitányt bb-be.

    Manuál dropban könnyebb lehet kicsapni a dd-t ugyanis párszor voltam már szenvedő alanya, de ha van egy kis hely, sebesség, és időben elkezdedd az ellenakciót akkor jó esélyeid vannak arra, hogy max 1-2 torpot szedj össze 2-3 dropból, főleg akkor ha a CV kicsit elméri a dolgot. Autodrop esetén (pl Zuiho), csak nagy szerencsével szedsz ki dd-t torpral.

    Ránézve a Midway statjára: 30% winrate, 127k átlag.
    Haku: 31% wr, 97k.

    Ezek a sebzésátlagok jónak tekinthetők? Nekem 29 csatából Zuihoval 58%win 49k dam és 10 repülő az átlag.. (az egyik legjobb statom).

    Ez attól függ, milyen hajóktól látod ezt. Van, ami távolról spamelésre való, van, ami sziget mögül radarral cap controlra, és van, ami sziget mögül daka-daka, tehát igen, sok esetben ez a skilles játék, le kell törjelek.
    Nem mindenki olyan oktondi, hogy a csatahajók előtt próbáljon kacsázva életben maradni, hanem használják a terepet. Szörnyű, mi?

    Milyen hajó, milyen hajó, minden cirkáló és minden bb tisztelet a néhány kivételnek, de mostmár a dd-k is kezdenek átszokni rá (nem egy fubukit látok hasonló stratégiával pedig annak a hajónak, ha van is erőssége az nem az ágyúja). Félre ne érts, nem az a bajom, hogy van olyan hajó amihez ilyen stratégia kell, hanem az hogy minden hajóval ezt kell csinálni. Legalább 1 hónapja nem ültem bb-be random csatába, mert cirkálóval még el tili-tolizgatok a sziget mögött, de bb-vel ez nagyon nehezemre esik.
    Az operationok az utolsó mencsváraim bb szempontból, a mostani ráadásul megfelelően kemény is tud lenni.
    Nah kisírtam magam, megyek aludni (éjszakás voltam ugyanis).

    Segítség eltévedtem!

Új hozzászólás Aktív témák