Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz FoxiestFox #38822 üzenetére

    Ertem amit irsz, de mi ertelme lenne az altalam emlitett hajokkal menni 1:1 -ben, ha hiaba losz jo idoben, es mondjuk a megfelelo helyre, nem fogsz citet talalni, max 1-et?(most nem emlekszem melyik, tan pont a Conq -nak sikerult egyszer 1-et) Mig a masik ugyan ugy jol idozit, es tulajdonkeppen azonnal legyalaz. Ennek semmi ertelme... Ezt csinaltam az elejen, viszont mindig alulmaradtam. Es meg csak hosszu sem volt a kuzdelem, mert egyszer ugyis eljutottunk oda, hogy loheto lett a hajom oldala.

    Viszont ha azt latja, hogy fele fordulok, es robogok elore, akkor alt. panikba esnek. Vagy azzal van elfoglalva, hogy hova 'menekuljon', es kozben nem figyel arra, mire celoz, vagy kitart. Az elso forgatokonyvnel meg marad esely, mert ugy kb. egal a kuzdelem, mert nem tud ramfordulni. A masodiknal pedig ugye mindketten ottmaradunk.

    Es ne mond nekem, hogy a Yamato sebezhetetlen, mikor mar 20km -rol elkezd a Conq gyujtogatni, es mire kozel erunk egymashoz, mar a fel HP-m leegett, mikozben meg mindig 2-3 tuz tombol a hajon. Az eselytelenek nyugalmaval szoktam ezekbe a csatakba belemenni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák