Új hozzászólás Aktív témák

  • ddt500hu

    veterán

    válasz Chris0321 #4030 üzenetére

    A vadász felállásnak semmi értelme. Eddig a legnagyobb sérülés amit bombázóktól kaptam 8000dmg volt. Ergo ha te 2F, 1 B századdal mész alig sebzed az ellenséges hajókat. Ja és a bombázókból elég sokat lelő a légvédelem.
    "Lelövöd az ellenséges gépeket." És? Elfogynak ott körözöl az üres égbolton. Egy sorozat torpedó többet segít a csapatnak mint ha lelősz 50 gépet.
    A bombázók egyszerűen nem sebeznek elég nagyot tier 5-ben. Ha mázlid van kigyújtasz egy hajót aki éppen akkor használta el a javítóját. Saját magadat veszed ki a csatából.
    Érdekes mód szinte az összes Bouge 2 F felállással jön és mivel a játékosok nagy része noob szerintem nem ez a követendő példa. :U Ahogy megfigyeltem sokan nem tudnak torpedózni (én sem vagyok egy nagy ász), viszont a vadászok menedzselése kb. 0 tudást kíván.
    Én beküldöm az egyik oldalt a vadászokat, megvárom amíg az ellen vadászaik ráállnak, elkezdek menekülni velük közben a másik oldalon küldöm a TB-ket. Ha két torpedósorozat betalál az 40 000dmg alsó hangon. Bombázóval ezt nehezen hozod össze .

    Szerintem. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák