Új hozzászólás Aktív témák

  • cheatergs

    senior tag

    Eddig is rühelltem némely cirkálót, de az Algerie annyira unikum, h nosztalgiázok a Kirovon. A statjai alapján előzőleg úgy véltem, h lesz egy frankó hajóm a Helena mellé (pláne a gyászos La Galiss után), ehhez képest egy tucat meccs után már a free xp-s átugrásán gondolkodok.

    A 203mm-esei nem sebeznek az égvilágon semmit semmilyen szögből, semmilyen távból semmin (HE salvo telitalálat - vi 8 hit - addig sértetlen Dallas felépítményén, és 903 dmg? Wtf?). AP 3km-ről kezd hatni szigorúan broad cl-en, a HE-re meg csak átváltani lehet, mert am nincs. Nem sebez, nem gyújt, nem üt ki modult (dd-ken se).
    Mi ez, gyakorlólövedék?
    Van még mediocre, de legalább kevés számú torpja, aminek haszna annyi, h foglalja a helyet (tekintve, h ekkora távból az Algerie-nek vége akármi ellen).

    Állítólag a páncélzata top tier, ennek megfelelően szemből nem fogja meg még a kiskaliberű AP-t és HE-t se. 1 dd elsőre hazavágta a meghajtását 5km-ről. Fordulás közben meg olyan criticalokat kap 8-10km-ről Emeraldtól, mintha az Algerie lenne 2 tierrel kisebb.

    Hp átlagos, seb., manőver átlag alatti, conceal jó nagy, hadd legyen ingyen nasi a bb-knek.
    Ezzel nem lehet taktikázni, mert se közelről, se távolról, se coverből, se mozgásból nincs haszna.

    Nem tom már melyikőtök kérdezte anno, h miért baj az, ha néhány hajó rossz.
    Azért, mert 1etlen hajónak sem lehet az a szerepe, h szívassa a játékost. Senki nem azért lép be, h utána az első meccsen rage quiteljen a teljesítményétől független, kritikán aluli tragacsa miatt, amire rá van kényszerítve.
    Ez nem tier 2, amit 3 meccsig kell kibírni. Ez kvázi hi-tier, amivel 120k-t kéne kifarmolni... egy remélhetőleg nem hasonló kacatért.

    Mindig minden mindegy

Új hozzászólás Aktív témák