Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz FoxiestFox #40775 üzenetére

    :K

    4580693: enyhén ingerült levelezésbe kezdtem velük ezzel kapcsolatban (egy szót nem írtam cvk-ről), és írtak egy választ hogy hogyan kell a CV-k ellen védekezni. :DDD (már beindult a tagadás) Amikor írtam nekik, hogy nem ezt kérdeztem, akkor elkezdték taglalni, hogy minél régebben kiadott egy hajó annál valószínűbb,hogy unbalanced. Új hajók, CV rework, új játékmechanika miatt ! És azt is megírták, hogy ezeknek a régi hajóknak az újraértékelése nem fog megtörténni. Tehát elismerte, hogy a régi hajók "elhasználódnak", és ez a CV rework és az új hajók miatt is lehetséges. Az elhasználódást mi úgy hívjuk, hogy az a hajó már nem működik. Ezt saját magamnak lefordítva annyit tesz: amivel jól megy megtartom, amivel nem, eladom.
    Ezért csalóka a hajók statját nézegetni, amit Fox is mondott már nekem, mert az átlag egy része abból az időből származhat, amikor még működött a hajó.

    Szóval a lényeg a lényeg, hogy a hajó és a te harci értékedből számol valamit az MM és betesz felülre,középre,alulra, és hogy ne kelljen sokat sorban állni csata kereséskor, gyorsan próbál bedobni egy csatába, és ennek eshet áldozatul a gyanútlan játékos.

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák