Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LK #44883 üzenetére

    Szerintem nem kell kérni, elég ha prém júzer vagy, meg veszel dubit, hajókat.
    Szoktam nézni yt videókat, Flambi, meg Flamu leginkább, hetente egyszerkétszer, és a röhögőgörcs kap el sokszor, meg a bólogatás, hogy "hááát peeeersze öcsém".
    Ugyanazokkal a hajókkal játszok mint mások, de amíg én 800 méterekről mellélövök, addig engem 14km-ekről oneshotolnak, szinte szemből.
    Azután, hogy az egérrel kattintottál, semmiféle ráhatásod nincs arra, hogy a skuló hova megy... majd az rng eldönti. Biztos vagyok benne, hogy a pénzköltősöknek kedvezőbben számol az rng, a cc-nek pedig még inkább, elvégre VérPistike bevonzása a készítők célja, és ha VérPistike azt látja a cc-ktől, hogy "ezajátékmekkorakirálymertmilliókatsebez", akkor vérpistke nyit egy accountot, és megveszi a PR-t.
    Is.
    Sok pénzért.
    Mert azt láttam a cc-től a yt-on...

    [kép] ezen skulók mindegyike vízvonalnál csobbant, és elértem vele 1 db overpent. Pedig elég pontos. Ez már a harmadik volt amit rálőttem a Missouri-ra. Összesen sebeztem bele 5k körül... Tudom, hogy a Musa pontatlan, de mindhárom salvo ilyen pontos volt. Én a második után süllyedtem volna. Az enyémmel már nem merek csatát nyomni, mert a Hashidate citát lő szemből :D Hagyjuk már.
    De felhozhatnám a Domskoi-ra 7 overpent a minapról, a DD-be 2km-ről 0-t sebző Aoba HE-ket, stb. [kép]
    Ezek csak azok, amik már nekem is szemet szúró faszkodások az rng részéről, és volt humorom screent nyomni.
    Ezek a dolgok teljesen rendben lévők. Nincs semmi baj velük.
    De tényleg.
    Itt a problémám a mennyiségükkel van... hogy folyamatosan ez megy. Nem csak néhanéha mellémegy, meg körülötte esik le, meg álló hajó elé esik, meg mögé, hanem egyfolytában.
    Meg a kedvencem, amikor látom, hogy füstöl a 8-10 skulóból 5-7 a hajón, és érzékel kettőt...
    Az a "best part of the game"

    [ Szerkesztve ]

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák