Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    Sith úgy olvasd, hogy nincsen kolléga a közelben. Én szóltam!!!
    Szóval: (hosszú lesz,de irodalmi)
    Még nem tudom utáljam-e,vagy szeressem-e őket. Ha félreteszem BB-s énem és felülről nagy egészként nézek az egészre, rá lehet látni az igazságra. Tegnap megvilágosodtam. Mindenkinek igaza van, tehát feleslegesen téptük a szánkat eddig. A cv-seknek külön plusz pont, hogy nem véletlenül mondták, hogy próbáljuk ki őket. Ez a megvilágosodás forrása is.
    CV haters:
    Ahogy belépek a cv játékba, teljesen más világ fogad: ez egy Dota 2 vagy egy Tower defence játékká alakul. Megy a creep, harcol. Középen összecsapnak. Én segítek itt is ott is. Aztán vagy sikeres vagyok, vagy nem. Büntetlenül, hiszen F és indítom a "rakétás parasztokat"
    Szerintem ez nem nagyon illik bele a játékba, a WG valahogyan bele akarta erőszakolni, hiszen nem veszthette el a fizető cv bázist. Ez úgy működhetett, hogy a wg főnök kiadta, hogy frissítsétek a cv játékot, mert mentek Szibériába. Ezt tudták gyorsan letenni az asztalra. Játék a játékban, feláldozva a játékmechanikát a fizető kereslet oltárán, ezért fogják további kártékony tevékenységeiket folytatni a tengeralattjárókkal. Régen is kipróbáltam a cv-zést, és EZ nagyságrenddel könnyebb. Minden csata minimum 30k-ról indul T6-ban, mert mindig odaérek a csatába, nincsen az,hogy vége van mielőtt bárkit el tudnék találni. Nincsen cit, kidetonálás, kitorpozás veszély. Én voltam mindig az utolsó aki meghalt. Sokkal több előny,mint hátrány, és bizony a Tirpitzet is lerakétáztam T6 cv-vel. AA annyit ér, hogy a támadás után estem le. A DD meg sem tudott közelíteni, mert a rakétás parasztokat meglátta és füstbe menekült, addig meg elhajóztam.... Volt akit kiszedtem. 5-6 csata gyakorlás után !!! 3 pontos phos kapitánnyal ! Nincs meg még a -10% AA perk sem.
    CV lovers:
    A cv játék képes arra, hogy beszippantsa az embert. És akivel ez megtörténik, és valaki megkérdőjelezi ebben, akkor érthetően védi azt a játékmódot ami neki tetszik és különböző részben valós ill. részben képzelt indokokkal. Érthető az az öröm is ha egy játékos sikeres lesz, elkezd meghatározó lenni egy csatában. Az ezzel járó adrenalin is függést okoz. Veszélyes ez, mert akit elkap a cv-zés az csak xbox-al képes leszokni róla (Sith7, hahaha). El tudom képzelni, hogy aki már unja a csatákat, és rátalál a cv-zésre, érdekesnek, frissítőnek találja egy darabig. Szóval megértem a cv-ző embereket is. A cv-zés is elég munkás, de egyszerű.
    Én:
    Amikor először jól ment, (öt csata kellett) egy kéjes (gonosz) perverz érzés fogott el, hogy na most visszakapjátok b+, most kitorpedózom a beleteket is. Kirakétázom a szemed wazze. Szétbombázom az arcod.
    A sok cv-zés elszenvedése frusztrálttá tett, már a napi teendőimet is alig tudtam ellátni :O A csata után megnyugodtam, úgyhogy aki utálja a nyavalyás cv-ket játsszon párat és megnyugszik. Bosszút lehet állni az elszenvedett sérelmekért, szinte terápiás hatással bír. Remélem hogy sikerülni fog, már negyedik csatámon is 4 secen múlt, hogy kiszedjem az nmy cv-t, az egy orgazmussal lesz egyenértékű. ;]
    Javaslatom: ha mindenki cv-zne egyet utálhatnánk a cv-ket tovább, de nem vitáznánk annyit.
    Mindenkinek rohadtul igaza van aki elszenvedi a cv terrort és annak is aki terrorizál. Én felvállalom, hogy félretéve az érzelmeket, csak logikusan , játékos oldalról végiggondolva, nem való a cv a játékba (itt Fox +6-7 ember van). Ellenben elképzelhető, hogy a játékosok egy részében jó érzést kelt a vele való játék (Sith+2-3 ember). Az ingyen ebédet hülye lenne nem kihasználni egy jobb játékos pl. (UNOVI cv-sek).

    Ha megint előkapom kedvenc BB-imet és játszani fogok velük, újra jelentkezni fogok és beszámolok arról, hogy sikerült-e újabb személyiségfejlődésen átmennem, vagy sem. Változni fog-e a cv-k iránti gyűlöletem? Az RTL-klubon a reklám után megnézhetitek.
    Köszönöm a figyelmet :R

    project640 : haggyámá, nemlátod, hogy cv-zek? :)) Sajna nem dobott még. Másik accomat megnézem este, hátha.

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák