Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz LK #45074 üzenetére

    Én értem, hogy te aztán az utolsó mamutszarban is próbálod magtalálni azt az egy igazgyöngyöt ami khm.. minden bizonnyal ott van, de sajnos az az egyik legnagyobb probléma a védekezés hiánya mellett (és az egyik legütősebb érv a jelenlegi CV-k játékával kapcsolatban), hogy pont hogy nem. Pont hogy nem tudnak csapatjátékot játszani.
    Illetve az, hogy NINCS CV vs CV interakció, így lett kialakítva. Kattintgatni is akámit tudnak, kivéve másik CV-t.
    A letett fighterek könnyen kikerülhetők, de még könnyen át is lehet repülni rajtuk, ha egyszerűen átboostolsz, a hatékonyságuk nagyon pocsék.
    Ennek ellenére amúgy elképzelhető, hogyha a fenti meccsemben a CV letesz nekem egyet, túlélem. Nem tudni.
    A gondom az volt, hogy fordultam volna balra, hogy minimalizáljam a bombáknak nyújtott felületetem (bombák ellen a lényeg, hogy ne hosszában tudjon klikkelni), de nem akartam szigetre sem futni, így visszahúztam a hajót, lassítottam, majd gyorsítottam, és fordultam volna ki másik irányba, de már ott volt a klikk.

    Unom már, hogy nálam rosszabb játékosok farmolnak le, klikkelnek ki, tesznek arra, hogy többet felejtettem a játékról, mint ők valaha tudni fognak.
    A CV rework nem igazi rework lett, hanem egy óriási nagy fricska a unicum játékosoknak.
    Ha megnézem azokat az embereket, akik elhagyták az unicumot és útban voltak a super unicumság felé (pl én is), a rework azonnal megállította ezt a folyamatot, 10 ilyen játékosból 9 most great-uni közül maradt meg valamelyik az ilyen fogyatékkal élő, counterplay-mentes classok miatt, amik annyira lecsökkentették az egyéni és szakasz carry potenciált, hogy hihetetlen.
    Tegyük hozzá a 8-10 perces meccseket, és bumm, így lesz az unicumból shittycum. ;]

    Összefutnék sith kollégával mikor CV-zik, egy normális univerzumban úgy kellene tudnom kitörölni vele a poppantómat, mint annak rendje, de nem tudnám, hisz a wg elfelejtett counterplayt építani a szarába. :DDD
    Szerintem 4 klikkből végezné ki akármelyik DD-met.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák