Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz FoxiestFox #52174 üzenetére

    ddt500 betett ide egy képet miszerint kb. 15 BB meccsből minden BB-vel nyert, csak Conquerorral veszített kb.7-et. Egy ember, egy nap, BB main és még szerinted is jó játékos. Milyen már ddt skillje, hogy bizonyos napokon hajószelektív.
    Ezt te írtad:
    "T8-ban semmi hatásom nem volt az eredményre, be se fejeztem, eluntam huszonpár meccs után.
    Ha max 10 meccs alatt nincs meg a kvali, nem érdemes foglalkozni vele mert nyilvánvalóan vmi nem kerek"
    Most ha annyira jó játékos vagy,mit számít neked, hogy mi kerek vagy mi nem az? Mi az hogy nem kerek?
    A színvonalesésben meg te is benne voltál vastagon, többször is törölve voltak a személyeskedő hozzászólásaid. Hogy történhetett egyébként ez, hogy a szent Unicum rókának nem volt beleszólása az eredménybe, ha akkora ász ??? Hát miért nem nyerted meg az összes meccset? Ehelyett írtad hogy "delete". Milyen dolog már ez? Megfutamodsz? Milyen példát mutatsz te nekünk? :DDD

    A másik, hogy megint hangulatot keltesz: hogy rossz csapatba kerül az ember, de mondjuk Top 3-ba benne van és mindent megtett a győzelemért, foglalt, resetelt stb. Tette a dolgát, ne mosd már össze azzal aki semmit nem tesz a győzelemért puffogtat a sarokból, és azután jön ide sírni. Többen írták itt hogy R2-ig eljutottak simán, és azután hirtelen elfelejtettek játszani ugyanis annyira megnehezült a játék, hogy alig tudták elérni az R1-et hirtelen. És továbbra is ott van a wg varázslat ami abból áll, hogy egyik nap mindegy mivel játszol és nyersz, másik nap 7-8 loss egyhuzamban bármivel játszol is. Ne magyarázd már azt be hogy ezek normálisak.
    ui.: Ja, és ha abból indulok ki, hogy játszottam 5 évet a wottal is, ahol aranylőszerrel a high tier arty vagy nehéztank hármasával szedte ki az embereket, a wowsos kollégákról sem gondolok különbet. Ott aztán tényleg pay to win. Egy cég egy hozzáálás.

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák