Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz redzsi #7037 üzenetére

    Nem lett hejreteve, es meg csak nem is voltak teves allitasok. A cikkbol ideztem, mivel en is csak olvasok errol. Persze tudom, hogy sok fotel tudos van, akik ilyenkor okosabbak, mint azok, akik valojaban ezzel foglalkoznak. Probald meg Te is, lehet akkor megerted vegre.

    Azt az ocskasagot hiaba modernizaljak, ha mar maga az egesz hajo kialakitasa elavult. Igen, van 1db hordozojuk. USA -nak egybol van 10db. Khm... :U Nekeveket nem sorolok, hosszu lenne. A hajokhoz tartozo bombazokat hagyd, 70-es, 80-as evekben hadrendbe allitott vackok, nem talalsz 1db olyan SZU-t, ami akar meg egy Tomcat ellen is hatasos lenne, pedig ugye az USA mar azokat is regen levaltotta. Pont ezert utasitotta Putyin az illetekeseket, hogy a repuloflottaval is csinalni kellene valamit.

    Egyebkent felsoroltal par hajot, ami pont eleg az anyahajojuk kiseretere. A Kirov osztaly meg egyebkent is kulon koszalna. Ott is az a gond, hogy ha tenyleg befejezik a railgun tesztfazisat, es felszerelheto lesz, akkor onnantol a Nagy Peter is csak egy rakas, megolvadt ocskavasnak fog szamitani, amit kar kivinni, es megkockaztatni, hogy elvesszek.
    De ez csak spekulacio, nem lesz haboru, viszont ha lenne, akkor a hatalmas legi+tengeri foleny miatt az USA nagy forbol indulna. Szarazfoldon mar nem ennyire egyertelmu a dolog.

    Akkor most nyissad meg a wiki-t, es nezd meg, mekkora is az az USA flotta, ergo mi all meg a 10db mukodo anyahajojuk kesereteben.

    ddt500hu: Igen, ez is bizonyitja, hogy erre nagyon ra kell allni. De ugy az egesz game -ra. Ha valaki nem talalja meg a kulcsat, akkor sok hajo erezhetoen vacak lesz.
    Azt nem vagom, hogy a fenebe jon ossze 3 talalatbol 2 citadella?! :Y

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák