Új hozzászólás Aktív témák

  • Re-Tech

    aktív tag

    válasz Remus389 #10166 üzenetére

    Tegnap mentem pár kört a kedvenc M12-mel és hát elég siralmas szintre nerfelték, konkrétan a 2ik kör után el akartam adni. Iszonyat pontatlan és óriási töltési idő lett a nagyobb löveggel, célzási idő szintén. Szerintem a röppályán is módosítottak, mert eddig jó laposan repült és elég volt egy kicsit mögé célózni az ellennek és akár 800+ méterről is eltaláltam az ellent, nos, ez most a nerfelt pontossággal együtt már 500 méternél is gondot okoz.
    A DPM is valami vicc lett, segbelőttem egy AT&T lépegetőt kemény 300 dmg-re, mindezt a mutatványt pedig a korábbi ROF felével tudom már megtenni. Átlag 700 dmg-et sikerült hozni 3 körben a korábbi átlag 2000 helyett. Lol
    Sikerült hazavágni az artizást szerintem, nekem kellemes változatosságot okozott a játékba, minden alkalommal ha játszottam mentem pár kört funból. Ennek vége. És megint nem jól oldották meg a problémát, ami véleményem szerint a 1 shot jelenség volt, mert ez ugyanúgy jelen lesz Tier X-en, már ha betalál 400 méterről az arti 4-ből 1x.

Új hozzászólás Aktív témák