Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz emre #104885 üzenetére

    "...lehet e rá számítani..." - ezt nem a WN8 dönti el, hanem az ember. Nyilván nem sokra mész vele, ha egy totál hülye akar neked segíteni, de sajnos sokam, jobb statokkal is, csak végignézik, ahogy kilövik a csapattársukat, pedig tudnának neki segíteni, és ezzel jelentősen befolyásolni a csatát.

    emre: nana.
    "Tehát a játékosok jelentős részét egyáltalán nem érdekli ez a hatékonysági mutató."
    az, h nem aktív neki csata közben, nem jelenti azt, h nem érdekli. Pl. Diarmand-nak se aktív, mégis foglalkozik vele. A játékos egy jelentős (többnyira síkhülye) része nem is tud a létezéséről, pedig adott esetben érdekelné.

    "Nekem teljesen mindegy minek nevezik, 20-al több vagy 30-al kevesebb akkor is ugyan olyan arányokat fog mutatni a játékosok között. "
    épp ezek az arányok lehetnek mókások. Ez ugyanis sebzést mutat. Azt nem, h mennyire tud spotolni, mennyire fragvadász, vagy h éppen a statjait milyen osztályú tankkal szerezte. Lehet, h heavyvel lila, de élete második meccsét játssza épp meddel.
    Sokkal értékesebb lenne, ha nem az összesítettet, hanem a tankosztályra lebontott utolsó párszáz csatára vonatkozó értéket láthatnánk.

    "Szóval a wn8-at csak azok utálják akik nem tudnak light tankokkal játszani."
    meg azok, akik tudják értelmezni a statisztikai mutatókat. :U

    én is használom. de egyre kevésbé, mert attól még, hvalaki lila, nem biztos, h számíthatok rá és simán elpőusztul elsőnek. És néha a pirosaknak is kijön a lépés. Vagy átesett egy miegvilágosodáson, ami a statjain még nem látszik ugyan, de már kék szinten játszik, hiába sárga az összesített.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák