Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz zodo #108158 üzenetére

    Hogy lehet az EFF ennyire jó, miközben a wn8 az csak átlagos? :F

    (#108165) kgergely23: ez már csak így van, mióta a küldetések elindultak! Nekem hevay-vel 2 egy szinttel nagyobbat kellene ölnöm és rendszerint top tanknak tesz be WZ-111 1-4 és FCM 50t-el is! LT-el 3 tankot kellene felderítenem, hogy a saját csapat megsemmisítse. Ezt a pofon egyszerűnek tűnő feladatot nem tudom teljesíteni, mert olyan impotens csapatokat kapok, hogy hiába spottoltam a minap is 8-9 tankot és egyetlen lövést sikerült bevinni a drága csapatomnak. Ok ez a része csak részben "machinált", mert az több mint fura, hogy mindig a balfék csapatba kerülök. Ellenfélnél kékek és sötét zöld játékosok, nálunk narancsok és citromok egy-két zölddel. Sokszor lila szakasz vagy szakaszok az ellenfélnél, nálunk ezzel szemben max zöld szakasz!?!?

    (#108166) nyunyu: tegnap előtt volt egy csatám, ahol nálunk egy Skoda T-25 maradt, ellenfélnél pedig egy IS-6! Az IS6 úgy lőtte a medünket, hogy szerencsétlen azt sem tudta, honnan jön az áldás! Lövés után fel kellett volna spottolódnia elvileg vagy olyan távolban lenni, hogy egy medet szerintem nem szabadott volna egy HT-nek látnia!? Többet is bele lőtt a Skodába spottolódás nélkül! Végül döntetlen lett, mert a balfék Skoda nem szaladt el foglalni 2,3 percnél - mondván túl késő, mert nem indult el mikor jeleztük, hanem megvárta az 1 percet. Akkor már tényleg késő volt.

    (#108173) kchryss: köszi, azért nem dobnám el érte sem a javító csomagot, sem az EÜ ládát, sem pedig a poroltót. Jól jöhet bármelyik, jobban mint az olaj. :R

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák