Új hozzászólás Aktív témák

  • nightmare13

    senior tag

    válasz adamgreen #118193 üzenetére

    Itt nem arról van szó, hogy nem tudok modok nélkül lenni, de van néhány mod, ami szebben, átláthatóbban megjeleníti azt, amit az alapjáték tud, plusz vannak olyan modok, amik a leadott sebzést mutatják (meg olyan, ami a kapottat, egyebeket is)

    Nekem ennyi tökéletesen elég. A minimap ocsmány alap állapotban mod nélkül, az információ sokszor nehezen vehető ki (ahogy korábban írtam, az aktívan felderített és a már újra rejtőzésben lévő tankok pontjai között színben minimális eltérés van, sokszor néztem minimapon, hogy most az az aktív, nem az nem az, vagy de?)

    Azt meg szeretem tudni, hogy sikerült-e legalább a bekapott sebzésnek megfelelőt leosztani az ellenfeleimnek.

    Egyéb statisztikák nem hatnak meg, sőt... rühellem, amikor a zöld/kék/lila játékosok csak a saját statjaikkal foglalkoznak és ahelyett, hogy a csapatnak segítenének, csak önös célokból cikáznak. Van kivétel sok persze, de rohadt idegesítő, amikor otthagyja az egyik szárnyat, és még két tank beront onnan mögénk... ha feltartja őket, simán áttörünk, így meg bedarálnak, és veszítünk x tankot, de hejj, legalább neki szuper csillámláma statja lesz...

    WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

Új hozzászólás Aktív témák