Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz zodo #120383 üzenetére

    Kedves Zodo! Nem vettem magamra a beszólást. Ha a T. kollégának ez az agyhalott szint, akkor ezen már túl vagyok. De attól bántja a fülem az ilyen beszéd. És igen, tudom, hogy sokkal jobb játékosokkal beszélgetünk itt a fórumon, de azt is tudom, hogy attól, hogy valakinek lila a véennyóca még megmaradhat egyszerű, közvetlen embernek. És hála az égnek ezekből van több. Lehet, hogy a korral jár, de egyre nehezebben tolerálom, amikor valaki folyamatosan nyomja az ilyen árja fajelméletre hajazó szöveget.

    (#120385) jagada : Nem tudom, hogy van-e valaki pont ilyen mutatókkal, de mi van akkor ha van? Mit kell csinálni az ilyen agyhalottal? Lelőni? Örök bann-t adni neki a játékban? Vagy mi lenne a számodra ideális eljárás? Egyáltalán mikor nem agyhalott valaki? 17,6k csatára 1670WN8 már nem agyhalott szint gondolom...

    (#120387) jagada: Na. Közben be is bizonyítottad azt, amiről írtam. Ki vagy te, hogy eldöntsd ki játszhat és ki nem? Félre ne értsd! Nekem is tele van a hócipőm a fogalmatlan vérpistikkel, amikor miattuk megy el egy csata, sőt, néha el is küldöm őket melegebb éghajlatra, de ettől még nincs jogom ítélkezni felettük. Ha ennyire zavarnak a rosszabb játékosok, akkor játssz tisztán klán csatákat és ott harcolhatsz a magad fajtákkal, nem kell keveredni a pórnéppel.

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák