Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Dobi 562 #128696 üzenetére

    Segithetsz honnan tudom levenni ezt a statot (átlag spotsebzés), nyilvanos oldalrol es nem a jatekon belulről.

    Érveim fentebb vannak, te nevezed mellébeszélésnek még ha alá is támasztom, lásd az orzanel replay, amit mindenki megnezhet akinek van szeme.

    WN8, győzelmi arány. Fordits kevesebb erofeszitést arra hogy magas lóról beszélj velem és olvasd el amit irtam, többször volt szó róla. Linkeljem vagy visszagörgetsz pár hozzászólást?

    Illetve utoljára. Nem azt várja el az ember hogy lehozza neki a csatát a lila, pusztán legyen benne annyi gerinc hogy a nehéz helyzetekbe is belemegy ha van esély rá és ne a stat járjon az eszébe mindig majd ez által vezetve vesztésre iteli a csatát. 3 csővel szemben nem vagyok tényező, de ha mellettem van 1 vagy 2 masik, akkor már azok vagyunk mert értelemszeruen növekszik a HP buffer amit lőniuk kell és a leadott sebzés is...ismerem a hibáimat, nem vagyok tökéletes és a fentiek miatt nem is akarok lila lenni. Tukrozze csak a stat a valóságot inkább.

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák