Új hozzászólás Aktív témák

  • CirrMee

    addikt

    válasz xAttilax #133331 üzenetére

    1: Szerinted csak te kapsz szar játékosokat??? és béna csapatokat???

    Szerinted ezt állítottam? Mert akkor kihagyhattál pár órát nyelvtanból.
    Felfogtam, hogy a nagy számok alapján hol jobb, hol rosszabb csapatokba kerülök. Ezzel nincs semmi bajom, erről szól a "véletlen".
    És te felfogtad, hogy amiről én beszélek (meg sokszor mások is), az arról szól, hogy nem random, hanem gyakorlatilag, folytatólagosan esélytelenek közé dobál több napon, és akár napi több 10 csatán keresztül. Olvastam már itt is a levédetett algoritmusuk lényegét, ami világosan leírja a periodikus előrébb/hátrébb rugdosás tényét, majd rendszerint pár hozzászólással később rendre mennek a prő hozzászólók kirohanásai, miszerint az mm nem is dönti el a játékosok esélyeit jó előre, az egész csak összeesküvés elmélet. Igen, a lila több esélyt jelent. Viszont ilyen szituban nem az ellenfél ellen, hanem az idióta mm ellen.
    Igen, tudom nagyon jól, hogy máskor meg engem vág egy vagon prő közé. Lepődj meg, azt is ugyanígy kritizálom, mert akkor is csak pár percig tart a meccs, és mivel elsősorban nehéz dögökkel játszok, legtöbbször mire elérem a "frontot", addigra a mozgékonyabb gépek miszlikbe szedték az olyan szerencsétleneket, mint amiről az előző bekezdés szólt. Nem nídforszpídezni akarok a wot -al, ha megbocsájtasz.

    2: Kitart vissza, hogy te legyél a kék és lila játékos aki befolyásolja a csatát?

    Eleve ezt pofáztam, hogy mit ér a szín, ha egy marhavagonnyi siemka/tomato közé dobsz két lilát, a másik oldalon meg 13 lila közé véletlenül bekeveredik két tomato. Nálad egy a lényeg, hogy a mm véletlenül sem felel az egészért - ha jól értem - mert ha kell, csáknorrisz módjára széthenteled a 15 ellent, persze teljesen egyedül.

    “Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

Új hozzászólás Aktív témák