Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz superfly2 #135355 üzenetére

    A T95 alja szögelléstől függően 250-300 mm, ráadásul nagyon kicsi terület, ami beszorul a két hatalmas görgő közé, amik szemből lőve nyelnek mindent.
    Jó játékos, ha be akarja ásni magát (mint a korábbi példában) eleve rejti az alját.
    Odamenni a 155 mm-es lövege elé, pont szembe, becélozni és átütni? Mikor a kedves 750-es alfával köp rád vissza 276-os pennel, vagyis szerencsés esetben a Maust is beviszi szemből?

    Flankeld... Könnyű mondani, de a gyakorlatban csak akkor kivitelezhető, ha valaki lefoglalja, a csapata meg vagy elfogyott, vagy hagyja.

    Nyilván ilyen esetben jól jön az arty. Ha rálát. Ha épp odalő. Ha talál.

    De a vita nem erről szól: én is utálom, h egy tank úgy tud bennem kárt tenni, hogy nekem nincs esélyem visszalőni rá, azt se tudom, h ő céloz, veszélyeztet engem! Annyit sebzek artyval, mint a legjobb, hasonló tieres med és TD tankjaimmal és ez nincs rendben.

    Az meg nettó hülyeség, hogy csak a vérpistikék játszanának artyt. Sok jó játékos artyzik, márcsak a személyes küldik okán is, vagy idegnyugtatásnak.
    Viszont a vérpistikék azok, akik az arty osztály kivételével kidobhatják az egészet a francba, mert nekik sokszor az az élvezet első számú forrása, a többi jóformán csak szenvedés. Ezért nem gondolom, h a WG beváltja ezt a fenyegetést. Túl sok befektetés van benne, túl sok fejlesztés lenne kivenni őket, túl sokat vesztenének, túl keveset nyerhetnek.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák