Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz DaGuardian #135458 üzenetére

    Igen értékes hozzászólás. Köszönjük! Amúgy tettél is valamit a győzelemért, vagy csak írogattad a chat-be, hogy "fuck MM, low tier again"?

    (#135459) wwenigma: Leárazáskor még ennél is olcsóbban meg lehet venni a prémiumot. Egyben soknak tűnhet a 12 hónapos ára, de lebontva kb. 1700 forintra jön ki a havi költsége.

    (#135460) Barcelona95: A gyakorlat szerint megmarad az elit státusz. Defender meg május 9 környékén nem elképzelhetetlen. (A Berlin négyessel együtt)

    (#135462): Bekékültél. Kérdeztél. Kaptál választ, többet is. És mégis neked áll följebb?!?!? Nagyon sokat kell még neked tanulni ahhoz, hogy jó játékos legyél. És most nem a gyenge pontokra, vagy a spot bokrok helyére gondolok, hanem olyanokra, mint önismeret, önkontroll, türelem, alázat és még sorolhatnám...

    (#135463) ooloo: "Jó lenne feltornázni magam az V. szintig , de félő , hogy akkor meg berak a VI. - VII. szintű versenyzők közé ."
    Van egy tuti módszer, amivel elérheted, hogy mindig top tier legyél! Vezess TierX tankot!

    (#135467) ooloo : Próbáld ne szubjektíven nézni a dolgokat! Nézd vissza a csatáid és rá fogsz jönni, hogy a tier eloszlásod (beosztásod) eléggé kiegyenlített. Emberi (és főleg magyar) tulajdonság, hogy a negatív hatások mélyebb nyomot hagynak bennünk. Ezért érzed úgy, hogy "mindig" te vagy a lista alján. Pedig nem...

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák