Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz BÁ Nutrition #138604 üzenetére

    kajzoo
    Könnyű volt felismerni, mert egy magyar zászló volt a székén és a vállán. :)

    2 hónapja még a GoHard-nak volt a csapatkapitánya. Bejutottak az európai döntőbe ahol megszorongatták a későbbi győztes Ding-et. Nagyon szépen helyt álltak, de végül nem sikerült kvalifikálniuk a vb-re.
    Ciff interjúja vele még az európai döntő előtt: [link]

    Az európai döntő után a kaznától megkeresték, hogy játszana-e náluk és ő elfogadta, így végül mégis kijutott a vb-re. Cikk a váltásról: [link]

    A mostani döntő előtti esélylatolgatások:
    EU régióból: [link]
    RU régióból: [link]

    12 csapat jutott be a végső fináléba. A fő esélyesek mindig az oroszok. Eddig mind a 3 döntőt ők nyerték. Ráadásul tavaly még olyan szabály volt, hogy játszhattak oroszok eu régióban is, így tavaly a vb-re is ruszkik jutottak ki az eu régióból a kazna kivételével.
    Idén 3 eu csapat jutott ki: Ding, Kazna, Oops
    Ma a Ding megverte az Oops-ot, a Kazna pedig kikapott a sokadik számú orosz csapattól, így már csak a Ding van versenyben. Ők holnap játsszák az elődöntőt az amerikai Elevate csapat ellen.

    Ru régióból 4-en kerültek be: NaVi, Tornado, Not So Serious, Brain Storm
    A 2 fő favorit mindig a NaVi és a Tornado. Ők nyerték eddig az összes döntőt. Idén már a negyeddöntőben összekerültek ma és a Tornado jól elverte a címvédő NaVi-t. A Brain Storm még az előző körben kiesett a Ding ellen, a Not So Serious pedig ma verte sajnos a Kazna-t. Így Tornado-Not So Serious orosz-orosz csata lesz a másik elődöntő holnap.

    Remélem Ding-Tornado döntő lesz és a Ding nyer, de erre elég kicsi az esély. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák