Új hozzászólás Aktív témák

  • sequator

    senior tag

    válasz lacibacsi #140898 üzenetére

    Én is ismertem a Lorr40t-t még 9esként, amikor igen rossz híre volt és sokan a kötelező szenvedésnek tartották a BC előtt. Mentem vele majd 250 csatát és 1300 körüli overall WN8-ammal én jó tanknak éreztem.

    Egy tank megvételéhez ajánlásként 1800-2000 WN8-at beírva nem lebeszélünk valakit egy tankról, hanem elriasztunk. A játékosok többségének esélye sincs ilyen eredményeket elérni normál (értsd: nem a statisztikára koncentrálva) játékkal, csak nézd meg az EU szerver statisztikáit.

    Rickboy: "az 1800 as érték baromi alacsony ha őszinték akarunk lenni", Ha őszinték akarunk lenni, akkor inkább magas. Ha alacsony lenne, akkor ez lenne mondjuk az átlag, de jelenleg az EU szerver játékosainak kb 5% tudja elérni.

    Persze a jó szándékú és reális tanácsok nagyon hasznosak (van fórumtárs, aki kezdetben sorra vette és adta el a prémtankokat, most meg 2000 feletti eredményeket produkál), ha az előnyöket/hátrányokat mondjuk el és nem egy "kvázi-hasraütés" számot írunk.

    Egy szóval sem írtam, hogy a többség=fórumlakók többsége, nem célom a személyeskedés. Természetesen az össz WoT közösségre (legalábbis az EU szerveren) értettem. Azért, ha mindenki mélyen és őszintén magába néz, szvsz senki sem mondhatja el magáról, hogy ne nézte volna le soha a rosszabb WN8-cal rendelkező játékostársát. Nyilvánvalóan én sem vagyok kivétel.
    A csata hevében, meg esetleg utána egy kicsit még túlfűtött hangulatban az ember elküldi melegebb éghajlatra a tomatonoob felmenőit. De azért itt a fórumon sorra jönnek a képek az noob/idiot/tomato csapatokról, ami inkább arra utal, hogy nem tisztelik a játékosok egymást.

    Ha jól megnézed az interneten a két véglet jelenik meg a leghangsúlyosabban: a piroskák és a kék-lila játékosok és a köztük lévő sárdobálás. A két véglet közöttiekre meg mindkét oldalról hullik a szitkozódás. Ez a legjobb táptalaja az örök gyűlölködésnek és a megrontója a "csapatjáték"-nak.

    Rickboy: "Szerintem úgy ahogy van az XVM-et ki kellene venni a játékból." Ebben egyetértünk, ha nem is az egész játékból, de legalább a random csatákból, mivel az MM úgysem vesz figyelembe semmilyen játékos tudást mérő adatot.

    jr1994: Ahogy korábban is írtam, szó sem volt arról, hogy te személy szerint bárkit lenéznél.

    sautia

    sequator

Új hozzászólás Aktív témák