Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz szallasi007 #142046 üzenetére

    Straik-et sokan a világ legjobb wot játékosának tartják. A Navi húzóembere volt. Neki már a neve miatt is kötelező fosnia a goldot. :)
    TR1SS volt a barátnője. Régebben sokat néztem őket, sokszor szakaszoztak is együtt. Tényleg brutálisan nyomja.

    (#142047) @wwenigma:
    Ez az összes táras tankra igaz, hogy rövid idő alatt sok sebzést adnak le. De van egy csomó negatívum ami ellensúlyozza. Marha hosszú újratöltési idő, bc-nél elég lassú a táron belül is a lövések közti idő, nincs se torony se test páncélja, rossz gundep, marha pontatlan ágyú. HEAT a prém lőszere és ha váltani akarsz a lőszerek között akkor ki kell várnod a marha hosszú újratöltési időt. Kevés lőszer.
    Szerintem a BC így ahogy most van egy tökéletesen egyensúlyozott tank, tök felesleges nerfelni. Van feladatkör amiben jobb mint a többi med, de van amiben azok jobbak. Egy átlagos és egy unikum játékos is többnyire szerintem eredményesebb tud lenni egy orosz med-del mint ezzel.
    Elméletben nagyon jól hangzik ez a betárazok és sebzek 5x390-et, de a gyakorlat az tök más. Gyakorlatban az 5-ből általában 1 pattan 1 mellé megy 3 sebez ha nem fókuszolnak ki amíg tárazol. Aztán több mint fél percig töltesz és ilyenkor a retardált csapattársaid általában rád engednek egy yolo-zó ellenfelet aki szépen megesz. A 1390 szerintem erősebb tank a saját szintjén jelenleg, mint a BC. A legjobb egyébként az lenne ha kihúznád és saját tapasztalatod lenne vele. Akkor belátnád hogy egyáltalán nem egyszerű vele játszani és kb annyira tudod vele befolyásolni a csatákat, mint a többi 10-es med-del.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák