Új hozzászólás Aktív témák

  • Jadro

    veterán

    válasz dokee78 #144060 üzenetére

    Ügyesen kell csinálni, nem indulatból. 4 lövés az 4 lövés, még ha pattan is. :) Vagy láncolsz, vagy számold a lövéseket. Esetleg kombináld, láncolással a tűzvonalban fergeteges eredményeket lehet elérni. :)

    Büntetlen előélet esetén 2 lövés belefér, tegnap még csak nem is kékültem tőle. Az idiótája 1 sebzőt lőtt belém (ezt visszakapta), majd pattant egyszer (közben anyázott, ezért kapott még egyet.) és harmadikat is lőtt. Bekékült és meghalt. :D (Nem én lőttem ki, más is megunta.)

    Magyar barom természetesen, aki szerint ha nem rongyolsz ki egyedül támogatás nélkül a hegyen (Megjegyzem T-10-el ami nem az a szó szerint heavy tank) akkor az kempelés. Természetesen mindezt T-34-ből pofázza a hegy aljában a házak közt állva. :DDD A végén sebzett 300 körül, nekem ezt leszámítva egy egész jó kör kerekedett belőle. Utána még cigányozott egy sort cseten, miközben én jeleztem neki hogy inkább tanuljon meg játszani, mert 1000 körüli WN8 még nem a csúcs. Látok némi fejlődési teret ahová el lehet még érni a sok anyázás helyett. Aztán letiltottam, mert nem volt túl választékos a szókincse. :DDD

    Ez a T-10 fekszik nekem mostanában, élvezetes kis köröket lehet vele tolni. Szokni kell hogy nem egy páncélrengeteg, de az a löveg csúcs!

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S23 8/128 Green

Új hozzászólás Aktív témák