Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris0321

    addikt

    válasz Razermazer #144832 üzenetére

    Ezért szoktam én egy tanknak/hajónak 2 nagyon max. 3 esélyt adni a győzelemre mert ha addig nem adja be akkor általában nem is nagyon fogja.
    Az a jó ha az ember igyekszik tanulni a hibáiból hisz mindenki szokott rosszul dönteni még az unikumok is. Persze a csata hevében nem mindig azt teszi az ember amit később mikor visszanézi vagy újra átgondolja a helyzetet tenne de már az is jó ha így áll hozzá mert így is fejlődik.
    Az biztos, hogy a stabil és megfelelő mennyiségű fps nem árt ahhoz, hogy rendesen tudjon játszani az ember de sajnos nem mindig van lehetősége a gépfejlesztésre. Bár az utóbbi időben elég sokat javult az anyagi helyzetem nem tudnám vagyis inkább nem akarnám kifizetni a GTX 1060 6Gb-is jelenlegi árát (ezt néztem ki az 560 TI-n utódjának) így jelenleg nagyon remélem karácsonyig esni fog az ára. A ddr4-es ramot már megvettem mivel a héten is drágult a boltban ahol vásárolni szoktam így nem mertem tovább várni. Videókártyában néztem az 1050 TI-t és az 1060 3Gb-ost is de mivel ezzel a géppel is legalább 5 évre tervezek majd inkább az erősebb kártyát venném.
    Az biztos, hogy a dicséret ebben a játékban elég ritka, csodálkozni is szoktam ha valaki veszi a fáradtságot és megköszöni a segítséget vagy gratulál a jó játékhoz.

Új hozzászólás Aktív témák