Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz DonCosta #156310 üzenetére

    Mind a 3 tankra igaz, hogy jelenleg nem tartoznak a legjobb 10-esek közé, de mind a 3 jól használható. Mind a 3-mal könnyű kisebb sikereket elérni, de nehéz velük igazán jól játszani. Talán a jpe100 a legkezdőbarátabb, de figyelni kell rá, hogy a páncélja sokkal gyengébb, mint sokan gondolják, golddal könnyen belőhet. Az ágyúja pontatlan, de nagyot sebez ha beüt, ezért jól meg kell válogatni, hogy mikor mire lősz, biztosra kell menni.
    Az E5-nek is a páncéljával vannak gondok, jól kell forgatni és mozgatni, hogy működjön és néha inkább medet kell vele játszani, jó kezekben viszont hatékony tud lenni.
    Grilléhez ha bokor td taktikával nyomod vagyis hátulról szeretsz sznájpolni akkor szintén nem kell hozzá sok tudás és kezdőbarát. Ez viszont csak a nyílt pályákon működik, ha igazán jól akarsz vele játszani akkor meg kell tanulni medként is használni és flankelni.
    Játékstílusra hasonlóak mint a 9-es tank amiből kifejlesztetted őket szóval én azt venném amelyik 9-essel a legjobban ment közülük.

Új hozzászólás Aktív témák