Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz .LnB #163102 üzenetére

    Divat szidni a wargaming-et a pénzéhsége miatt, amiben van is valami hiszen úgy van megcsinálva a rendszer, hogy rengeteg pénz el lehessen verni. Viszont ha objektíven megnézzük és összehasonlítjuk a többi online multi játékkal akkor meg lehet állapítani, hogy a wot tényleg free2play és 0 pénzráfordítással is lehet boldogulni. Nekem van több olyan ismerősöm is aki nem költött semmit a játékra mégis van egy rakás 10-es tankja és játszik is velük rendszeresen.
    A pénz ebben a játékban csak arra jó, hogy felgyorsítsd vele a fejlesztéseket, a legénység fejlődését és hatékonyabban szerezz kreditet. A csatán belül semmi hátrányod nem származik abból ha nem költöttél a játékra kivéve néhány túltolt prémium tank esetében, de a prém tankok 95%-a azért jól balanszolt és nem erősebb, mint az azonos szintű nem prém tankok.

    Egyébként van több lehetőség amivel ingyen is juthatsz prém fiókhoz, aranyhoz és amivel gyorsíthatod a fejlődést.

    Vannak meghívókódok, érdemes lett volna ilyen segítségével regisztrálnod, akkor kaptál volna 1-2 hét prémium fiókot és például egy 5-ös prém tankot mondjuk a churchill iii-at amivel lehetne legénységet húzni az orosz heavy ághoz. Illetve ott van a refer a friend program aminek keretében ha meghívattad volna magad valakivel akkor szakaszban játszva vele ha jól rémlik 3x-os xp-t kaptál volna elég sok csatán keresztül.
    Minden évben lehet küldetésekkel is prém tankot szerezni. Ilyen szempontból nem jókor kezdted a játékot, mert februárban könnyen szerezhettél volna egy valentine II-t ami kiváló tanuló tank, most megy egy 8-as prém tankot lehet szerezni, de ezeket a küldetéseket meg nem sok esélyed van megcsinálni újoncként.

    Ha már fejlődsz érdemes egy aktív klánhoz csatlakozni. A klánban kaphatsz bónuszokat kreditre és xp-re is.

    Tankhúzással kapcsolatban már leírták a többiek mit érdemes csinálni. 5-ös szintre érdemes eljutni több ágon és ott megállni és nagyon sok csatát lenyomni.
    10 ezer csata alatt még kezdőnek számít az ember. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák