Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz phoenix1989 #168764 üzenetére

    Az a helyzet, es talan erre sem tertunk ki reszletesen, hogy nem csak a te atlagodat, hanem az osszes tobbi jatekos atlagat is nezi. Tehat ha most par szuperunikum csinal mondjuk par 2000 sebzeses es 1000 spot damages kort, akkor az par ponttal, mondjuk 10-20-50 ponttal emeli a kovetelmenyeket, minden %-ra.
    Es mivel gondolom eleg sok unikum is van a jatekban, mondjuk legyen 5000 unikum/szunikum jatekos,lathatod, hogy azaltal hogy ok is jelenleg jatszanak, a kovetelmenyek emelkednek, mert feljebb toljak minden egyes jol sikerult csatajukkal az atlagot.Te sem jatszol rosszul a statjaid alapjan, de jobban kell teljesitened, hogy minnel kozelebb kerulj a felturbozott jelenlegi atlaghoz.
    Itt a forumon megbeszeltuk (azaz en csak olvastam) hogy akkor erdemes ramenni a gunmarkokra, amikor az adott tank mar lecsengett, azaz mar nem annyira vonzo, mert van helyette mas, ami buzeralja az unikumok idegeit, hogy erre az ujra szerezzenek 3 gunmarkot, es idovel, par het, honap, fel ev, annyira leesik az atlag, hogy simabban megcsinalhatod.
    En is lattam par tankomon, hogy kozel vagyok mondjuk a 2ik gunmarkhoz, de nekem nincs idegem hogy most csak azzal a tankkal toljam azert a gunmarkert, egyreszt mert en mindig az elso vonalban harcolok (hamar szetlonek) igy nincs sok eselyem, masreszt mert nem erdekel, mert leirtam a velemenyem, hogy ez egyfajta onamitas is, hiszen az elso sorban harcolva nem tudsz ilyen statokat hozni, a bujkalast meg unom, mondjuk ligh tankoknal kell es erdemes is (de oket meg csak most tanulom).

Új hozzászólás Aktív témák