Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    válasz inferno88 #173438 üzenetére

    Hajrá! Tiger2-t amikor kedvem volt dupláztam, meg 5x hétvégéken játszottam vele. Nagyon nem ment vele a játék, és utáltam is, hogy sokszer a weak spotokat sem bírtam beütni vele.
    VTU-t én végigszenvedtem mert a kilencesre kell kb. 90k free...

    T44 már megvolt nagyon régen, mert az első med amit kihúztam a T62 volt. Most ki akarom húzni a 430U-t mert borzasztó troll páncélja van, és szeretném én is élvezni a pozitívumait.
    Magamhoz képest nagyon gyorsan haladtam a kukáskocsi felé, az ágon lévő összes TD-vel nagyon élvezetes a játék (lehet ez is volt az oka). Nagyon ne irigyelj, mert prém nélkül tolom, és úgy nagyon nagy kredit temető a kukáskocsi :)

    @Jano:
    Engem annyira nem érdekel, mikor érek oda a fejlesztésben. BC25T ágát tavaly karácsonykor kezdtem, E100/Maus ágnak OBJ260 pattintós küldije miatt álltam neki, de mikor jött a könnyítés és minden erőfeszítés nélkül "beesett" a garázsba azóta alig játszom a Mauschennel. Elértem arra szintre, hogy kikapcsolódás miatt játszom, inkább csak "troll" járgányokkal (T49, Luchs, T30 stb...) és most ehhez begurul még az FV td... ;]

    @kdr730: nekem az utóbbi idők akciói miatt bő 40milla várja, hogy elköltsem. Szerintem nem fog menni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák