Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz peterson79 #173557 üzenetére

    Jó a maus előbb-utóbb össze fog jönni vele. A hp sokszorosa mondjuk pont kicsit nehezebb feladat vele, mert nagyon sok hp-ja van.
    Ugyanaz szokott a gond lenni a pattintós küldetésekkel, mint a 8e sebzésessel. Általában túl rövidek a csaták, az eredmények 5-15 és 15-5 körül alakulnak. Akkor szoktak összejönni ezek a küldetések ha szoros, 15-13 körüli az eredmény, ami elég ritka manapság.
    Pattintásra egyébként szerintem az obj257 jelenleg a legjobb tank a játékban. Nem azért mert annyira belőhetetlen, egy jó játékos simán kicsontozza, mert sok rajta a gyenge pont, hanem azért mert a megszokottól teljesen eltérő helyen vannak a gyenge és az erős részei. Kis és közepes kaliberű ágyúk ellen simán ki lehet vele menni oldalazva, ha ott lövik ahol megszokásból szokták a többi tankot akkor pattintani fog.
    [Skill4ltu 7k blokk]
    [Skill barátnője 5k blokk yolo-val]

    Sajnos azok az adások már nincsenek fent skill csatornáján amikor már nagyon belejött ennek a tanknak a használatába és tökéletesen érezte mikor mi ellen hogy kell forgatni. Ott rendszeres volt a 3-5k blokk egymás után csatánként.

Új hozzászólás Aktív témák