Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson79

    őstag

    válasz e-newsee #174756 üzenetére

    Párszor van ilyen, néha még Én is bátorkodom bepróbálkozni újításokkal.

    Hétvégén pl Maus-al Highway-en nem mentem be a városba (az indulóhoz képest jobbra volt, Én meg mentem balra a med-light vonal felé csak hogy értsétek), rám is írt egy manus, hogy mi a tökömet csinálok, veszítünk ha nem megyek velük..mondtam neki, hogy maybe lose...és végülis nem vesztettünk, hanem begyalultuk őket, mint a tököt...persze ehhez szerencse és inkomplett ellenfél is kell, de hát ha egyszer bejött? :)

    Alapvetően Maus-al a pattintós küldire hajtok és a pálya elején ahol van rá lehetőség tolom az arcomat kifele, hogy minél hamarabb meglássanak és osszák az áldást, had pattintson a kis drága :)
    Magyarán többször megyek másfelé, mint azt az alapelv megkövetelné például. Amúgy azzal is alátámasztottam már ezt a stílust, hogy amíg engem látnak és lőnek, velem vannak elfoglalva, addig a többiek fel tudnak venni olyan pozíciókat amiket esetleg egyébként nem lehetne. Ez nem egyszer működött már. Aztán van amikor a lassúság miatt meg nem érek oda sehova és nem tudok semmi sebzést kiosztani vagy alig 1-2000-et, az meg Maus-nál nem sok...még kombinálttal sem jön elég :(
    Amúgy már kétszer pattintottam 10K felett, de természetesen nem tudtam lesebezni 2000-et, hogy meglegyen a küldetés. Az egyiknél kétszer lőttem mellé full beszűkülve, abból egy is elég lett volna, hogy meglegyen...egy picit csalódott voltam :)

    Egyébként valami 497 m-es látótávom van, tehát baromi sokszor Én szpotolom fel az ellent és kapom is az assistot érte.

Új hozzászólás Aktív témák