Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz 5-ös kezelő #179564 üzenetére

    Ha már úgyis szóba került a legénységképzés akkor leírom a mai tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.
    Kínai ágnál múltkor elloptam a 8-as light legénységét és átképeztem heavy ágra. Ma kezdtem új legénységet húzni a light-hoz helyette.
    Kredites képzéssel toboroztam alap 75%-os legénységet skillek nélkül. Type64-gyel és type62-vel csapattuk ma szakaszban a fórumtársakkal. Pár csata után már 100%-os alap képzettség meglett és összesen 32 csata kellett hozzá, hogy az első skillsor is elérje a 100%-ot. 33 csata után így néz ki a legénység (a rádiós nem újonc):

    Vagyis kb 4-5 órányi játékkal (pontosan 32 csata) kihúztam 0-ról egy teljes legénységre az első skillsort 100%-ra!
    Winrate kb 55% volt ami nem mondható nagyon jónak és volt a 33 között pár kör amikor sikerült nulláznom.

    Ehhez csak annyi kellett, hogy aktiváltam egy 50%-os harci xp boostert, egy 200%-os legénységi xp boostert és prémium tankban(type64, type62) húztam őket. Prémium fiók volt a maraton küldetésből 1 nap. Plusz van ez az xp láz nevű hétvégi küldetés ami elég gyakran visszatér. Ezzel baromi jól lehet legénységet húzni. Ma 5x teljesítettem ezt a type64/62 párossal és ez 5x6000 xp-t jelentett a legénységnek.

    Vagyis manapság nagyon jól lehet legénységet fejleszteni. Sokkal gyorsabban lehet, mint akkor amikor évekkel ezelőtt én kezdtem a játékot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák