Új hozzászólás Aktív témák

  • inferno88

    őstag

    válasz #77646080 #184381 üzenetére

    Jumbo: Csúcsszuper, alap torony + derp ágyú ajánlatos, tier4-5-6 esetén okosan kirakva a front páncélját tud pattogni, vagy ha Obi wan-zik(ővé a magaslati pozíció)

    T20: a legjobbnak mondott 7-es közepes. Puha, gyors, jó látótáv. Nekem nem jött be, de bénább játékos voltam, mikor azt húztam.

    Pershing: Számomra az ág rémálma volt, főleg az állandó tier10 leosztás miatt. A tornyának elvileg pattognia kéne, de inkább éreztem alufóliának. Jó látótáv, elég potato ágyú, de mozgás közben elég jól lehet vele lőni. Közepes távolágról érdemes vele lőni vagy falkában tolni. A gold lőszer nagyon durván jó átütésű!

    M46 Patton: Ha kihúztad legalább a nagy tornyot, akkor igazi felüdülés volt a Pershing után. Kurva jó torony, alufólia test, baszó ágyú mozgás közben és álló helyzetben is. Fasza látótáv, igazi megtartós tank, hacsak nem kell a benne lévő kredit.

    M48 Patton: A tornyát csak a 300+-os HEAT-ekkel szokták beütni(kivéve persze az őrült átütésű tankokat), illetve van egy kis kupola. Egyenesen őrült látótáv, alap 420m. Mozgás közben is pontos, de kicsi mobilitása kicsit közelebb áll egy heavyhez szerintem. Jó legénységgel optikát nem is kell feltétlen használni, cserélhető ventire!

    Nekem az egyetlen rühellt tankom az ágon a Pershing volt, de a mostani MM-mel talán nem olyan vészes.

    Semper fi!

Új hozzászólás Aktív témák