Új hozzászólás Aktív témák

  • CirrMee

    addikt

    válasz Dobi 562 #192230 üzenetére

    Mert sokszor elofordul, hogy a jatekosok feladjak mar a csata legelso masodperceben mert tul gyengenek itelik a sajat csapatot a wn8 ertekek alapjan. Es sok ilyen csatat nyerhettunk volna, mert igy is szoros jatekban buktuk, hogy gyakorlatilag -x jatekossal alltunk ki a masik csapat ellen.

    Szamomra ezek mind a jatekelmenyt rontjak, a WG most probal valamit tenni ellene.

    Jajj, a hónap megállapítása. Azért szar a játék, mert kilépegetnek a totál balfaszul összemeccsmékingelt csapatból, a hős wégé meg most majd megmutassa.

    Áááá, véletlenül sem az a gond, hogy szándékosan generálja az egyik csapatot jóval erősebbre, aztán 4 perc alatt 0:15 meccsek sorozatban. Hát várd a csodát, more...

    En biztos be fogom kapcsolni az anonimitast, aztan majd meglatjuk jobb lesz-e. Ertelme csak akkor lesz az egesznek ha jo sokan elkezdik majd hasznalni, ha csak nehany jatekos fogja bekapcsolni akkor nem lesz semmi ertelme.

    Azért azt feltételezni, hogy a játékosok túlnyomó többsége xvm paranoid lesz, kissé túlzott kijelentés. Xvm para hiszti a prő játékosokat érinti, és nem ők vannak többségben...

    “Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

Új hozzászólás Aktív témák