Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Dobi 562 #193267 üzenetére

    Most ránéztem 6 streamerre akiknél követő vagyok, mindegyiknél be volt kapcsolva az anonimizáló. Persze lehet, hogy csak tesztelik.

    (#193281) e-newsee
    Pedig az lenne a 200 iq-s hadicsel ha az átlagos játékosok bekapcsolnák, eljátszanák hogy nagyon jó játékosok, megkapnák a fókuszt a zunikumok helyett és ezzel megnyernék a csapatuknak a csatát. :D

    Igazából azon fog múlni, hogy mennyire éri el a célt amiért fejlesztették, hogy mennyi átlagos játékos fogja majd használni. Róluk első pillantásra még nem lehet megállapítani a mozgás alapján, hogy erősek vagy gyengék.
    Egyébként ez a mozgás alapján skatulyázás sem mindig működik. Én évek óta nem használok xvm-et és elég gyakran ér meglepetés amikor csata végén megnézem valaki statját mert az adott csatában úgy láttam nagyon jól vagy nagyon rosszul játszott. Volt már mindkét irányba meglepetésem, jónak gondolt játékos 50% wr alatt volt (nekik rögtön küldeni is szoktam gratuláló levelet, mert ritkább ha jó csatájuk van, megérdemlik a biztatást ha épp jól játszottak), néha meg botnak gondolt játékosról derül ki hogy egész jó statja van.
    Szóval az lesz a lényeg, hogy ha azok akik hajlamosak a "fókuszolásra" és olyat fókuszolnak aki el van rejtve, milyen arányban érzik úgy csata után, hogy akit fókuszoltak azért megérte. Ha például engem fognak fókuszolni emiatt akkor valószínűleg csalódottak lesznek.

    Egyébként a közepes játékosok a legfogékonyabbak a konteókra. Elég ha egyszer belegondol, hogy lehet a zunikumnak azért van jobb statja mint neki, mert elrejti magát és puff már kapcsolja is be az anonimizálót. ;]

    Majd kb 2 hét múlva kell megnézni milyen lesz a használók aránya. Én azt mondom tippre, hogy egy átlagos 7-es feletti csatában a játékosok ötöde-negyede el lesz rejtve vagyis a 30-ból 6-8 játékos.

Új hozzászólás Aktív témák