Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Skill ma nagyon nyomta a sódert a WG székházban. Gyakorlatilag 3 órán át folyamatosan megállás nélkül beszélt, lenyomott egy "standup comedy"-t, ülve játék közben. :D

    Kíváncsi leszek meddig bírja moderálni saját magát. Szerintem egy időzített bomba. Vannak szokásai (káromkodások, disznó viccek, szexuális utalások) amiket látszik hogy igyekszik visszafojtani és sokszor sokáig gondolkodik, hogy mit mondjon a már megszokott dolgok helyett. Ebben a polkorrekt, álszent, neofeminista világban könnyű bajba kerülni ha valami kicsúszik az ember száján amibe bele tudják magyarázni a rossz szándékot.

    Mai adásban például csicskáztatta a WG-seket, kávét hozatott velük. Aztán amikor meghozta neki egy csaj akkor azt mondta otthonra is kéne neki egy ilyen rabszolga. Meg valami sztriptízről is beszélt ezzel kapcsolatban, nem százas a csávó. :D

    Úgy látszik most ő az első számú streamer a WG-nél, nagyon nyomják. QB kegyvesztett lett? Már az is érdekes, hogy a játékba jövőre bekerül 4 streamer legénységként és QB nem lesz köztük. Skill előbb bekerül a játékba mint ő.
    Egyébként ezzel a streamer legénységgel kapcsolatban Skill azt mondta múltkor, hogy volt valaki aki szintén bekerült volna, de nem tudtak megegyezni vele és hogy többet sajnos erről nem mondhat, de mindezt akkora örömteli vigyorral mesélte, hogy elég valószínű, hogy QB-ről volt szó. Skill állítása szerint egy centet sem fog kapni a WG-től ezért, tök ingyen adta nekik az arcát és a szinkront. DezGamez pedig azt mesélte, hogy ő volt az utolsó akit felkértek erre a dologra, mert valaki mást terveztek eredetileg, de az nem jött össze és kellett valaki helyette. 1 napja volt csak dönteni, de nem gondolkodott rajta sokat, azt mondta soha vissza nem térő lehetőség, hogy bekerüljön egy játékba karakterként így örömmel él a lehetőséggel. Ő is azt mondta, hogy nem kapott érte semmi pénzt. Az ő karaktere speciális lesz, gondolom az arca nem lesz látható.

    A nézők megkérdezték Skill-t, hogy szakaszozna-e QB-vel. Amire ezt a fejet vágta:

    Korrekten elmondta, hogy nincsenek jóban, de hogy miért azt nem fejti ki, aki akarja nézzen utána google-lel.

    Pár érdekes klip az adásból:
    [blind1]
    [blind2]
    [dupla HE penetráció]
    [A már itt a fórumon többször előkerült T95 gyenge pont a láncnál]
    [Streamer RNG1]
    [Streamer RNG2]
    [HO-HO-HO XD]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák