Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz GrG1210 #200113 üzenetére

    A személyes véleményem a következő:
    A németeket nem ismerem. Bár én múltkor kivettem a programból a JT8.8-at, de nekem nem jött be az a meggymag köpködő. Kicsit sebez, és ha észrevettek, akkor kb garázs. A "toronyfront" páncélja jó (csak szemből), de máshol nem nehéz belőni. Egy arty melléd lő, és visz mindent, mint a piros hetes.
    A T26E5 (festett verziója a Patriot) megvan, jó kis tank, amolyan átmenet a medek felé. Minden klasszikus USA előnye (és hátránya) megvan a jó lövegsüllyedéstől a viszonylag kemény kobakon át a jó látótávig.
    A T92 light már nem olyan hatékony, mint fénykorában, de még mindig jó az álcája, és elég alacsony, szóval passzív spotra még mindig jó, ha hagyják a kerekesek érvényesülni.
    Az FV4202 egy jó közepes tank. Nagyon jó látótáv, egész pontos löveg, csak nem sebez nagyot. Jó lövegsüllyedés, és az ehhez társuló kemény torony is jól használható. Hull-down spotolgatásra és csipegetésre pl kifejezetten jó, sokszor a másodvonalból te spotolsz az előtted lévő nehezeknek. Elég mozgékony tank, lehet vele pozíciót váltani, ha szükséges. Én pl Fronline-ra is szerettem vinni. Cserébe a test itt is puha, szóval azt nagyon el kell dugni, ha lehetséges.
    A kínait nem ismerem.
    A Francia szintén megvan (festett verziója a Liberté). Nekem nem megy vele a játék, de amit tudok, hogy szemből kemény, így meg kell próbálni mindig szembe helyezkedni az ellenféllel. A többi dolgáról meg majd írnak mások.

    Ja, igen, az ajánlás. Abból, amit én tudok, elsőre a T26E5 (pláne, hogy legénységed is van hozzá), aztán az FV, majd a francia.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák