Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Massmurderer #201238 üzenetére

    Ismerem a viccet is. És nem, nem hiszek a mesékben. Csak logikusan gondolkodom.
    De te vajon tudod-e, hogy nem csak a YouTube van a világon? A twitchen fent marad az egész adás, mind a 6-8 óra, kinek mennyi. Nemcsak a jó csaták. Szóval ott vissza lehet nézni az egészet, az első csatától kezdve. Nyilván YT-ra csak a jó csaták kerülnek fel, mert az hoz nézettséget.
    De komolyan gondolod, hogy aki lenyom egy ilyen hosszú streamet előben, utána kivágja a legjobb csatákat, ellátja kommentárral, vagy esetleg megnéz és kielemez egy-egy idegen játékos által beküldött csatát, majd arról is videót csinál, vagy éppen egy oktató jellegű videót is összerak, annak van még kedve szarakodni egy második accal, amin begyakorol új tankokat? Szerintem már a szemük folyik ki ennyi monitor bámulás után.
    Nem mondom, hogy nincs olyan, aki előbb kipróbálja más accon. Biztosan van. De ott van rengeteg olyan visszanézhető közvetítés, ahol az első csatájuktól kezdve közvetítik, ahogy bénáznak, majd pár csata alatt raéreznek az adott tankra.
    És ha már a hitnél tartunk, ez is pont olyan, mint a vallás. Ha van jó, akkor van rossz is. Ha hiszel abban, hogy vannak olyan balf@szok, akik egy adott tankkal többezer csata után is csak 300 wn8-at tudnak "összetapasztalni", akkor abban is hinni kell, hogy olyanok is vannak, akiknek elsőre is van képességük jól játszani egy tankkal. Az, hogy miért az utóbbiakból lettek a legismertebb streamerek, gondolom nem kell magyarázni.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák