Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    Hú srácok de durva mi van ebben a WoT-ban! Már úgy 5 éve is elég sok akció meg küldetés volt de most ez már követhetetlen számomra. Emlékszem még, amikor egy hónapot grindoltunk egy fostos 6-os prémiumtankért. Mot meg kb azt se tudod melyiket válaszd! Értem én, hogy 10 éves buli meg minden de ha csak a kötvényeket nézem, abból is lassan összejön egy 8-as prémiumra való. Pedig kb 2k csatám van csak.
    Aztán a fejlesztés is milyen könnyen megy! 5 ágat húzok egyszerre és mindegyikeből meg tudtam azonnal venni a 7-es vagy épp 8-as tankot, amint kifejlesztettem. És akkor a fejlesztés is milyen könnyű már! Napi 5x győzelemre plusz XP, nem is tudom mennyi de ilyen 5-6 ezrek a győzelemre. Aztán dobálja fel a rendszer a prémium napokat is. Meg ott vannak tömkelegével ezek az egyéni fejlesztési boostok vagy mik (tank, legénység meg free xp boostok 1-2 órára).
    Legnagyobb tankom a királytigris :B Elsőre sikerült vele a 6000 pattintásos küldetés. Fasza lett ez az ág.
    Én is tegnap játszottam először a steel hunter móddal. Valóban a brit és amcsi a legjobbak. Az amcsival sikerült egy második és első hely is egyszer-egyszer. Jobb a nagy nyílt terepen kezdeni, vagy oda igyekezni az elején, mert ott nem kell az akadályokat kerülgetni a dropokért. Ha látsz a radaron több tankot egy helyen nagyon megéri odasietni és csatlakozni a harcba és azt lőni, akinek több a HP-ja, és ügyesen lefarmolni mindkettőt :) Eddig mindig a táras ágyú fejlesztést választottam az amcsival de amikor telejsen kifejlesztett Harbingerrel futottam össze az mindig hamar szétlőtt. Valószínűleg eddig nem volt azzal szerencsém. Ha meg van az első táras ágyú fejlesztés, akkor már mindig keresem az ellenfeleket, harccal lehet gyorsan fejleszteni. A németnek a kupolája és a frontján a vezetőnyílás könnyen belőhető szemből. Az orosznak is a kupolája a gyenge pont. Bár ebből még nem láttam maxra fejlesztett verziót.
    A DMECH-be meg gyertek, mert egyedül vagyok :DDD

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák