Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolter

    junior tag

    válasz e-newsee #210469 üzenetére

    Ennyit a wot inforol. Az oldal a WG magyar call centere . Itt mindent megtudhatsz arról , hogy milyen jó a játék. Ha Pedig kritizálod jönek a call center munkatársak . és elmondanak mindenek.Ez egy a wotinfo oldalán lezajlot cheat . Nincs változtatás , nincs manipuláció. Kolter és az független wotinfo között. A teljes oldat itt találjátok:https://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/duhongo-re/1759-duhongjunk-2-16?start=16710#299891

    Kolter beküldte: És ez meddig tart ki szerintetek? Ez játék minden egyes frissítésel saját magát köpi szembe. LSD:fair play match kampány, ARTY nerff. Nem kéne reklámozni azt ami nincs. A játék leirásokban félrevezetni! És ha már van egy tankom nem kéne menet közben változtatni a működését. Hisz ez olyan mintha nem én , hanem WG játszana. Ez pedig csalás!(NEM RNG)

    Tankpeti:
    A frissítések célja (mint az logikusan következik a szóból), hogy a játék korszerűsödjön/modernizálódjon és a közösségnek javuljon (tehát balance-ot kapjon).
    Lehetnék szakszerű, és végigmehetnék az összes update-n, de nyilván nem volna nagy jelentősége senki számára, el lehet olvasni itt: wiki.wargaming...._(WoT)
    Egyensúlyozásra mindig egy már meglévő tartalom esetében van szükség (nem tekintjük ide a tesztszervereken lezajló folyamatokat).
    Vegyük sorra az általad leírt "problémákat":
    + Fair play: A fejlesztők rendszeresen bannolnak játékosokat (ha a számok, vagy a hivatalos topicok nem volnának hihetőek valakinek, akkor biztosíthatom, hogy többször is volt lehetőségem tiltott játékosokkal csevegni, tehát érdekes volna, ha hazudnának a banhullámok során.
    + "fair play match" (talán az MM-re gondoltál?): Továbbikban is kitartok mellette, hogy a jelenleginél barátságosabb MM-et még nem láttunk a játék történetében (mert a 3-5-7, és a +/-4-es MM is hagyott maga után kívánnivalót), a többi gondolatot Straubbazsi kommentjében láthatod (az ott írtakban 100%-ban egyetértek).
    + Kampány: A kampányt (ha küldetéssort értesz alatta) egy jutalomért játszhatod, mely mindenkinek ugyanazt a tankot jelenti, tehát nyereménytank esetén ha gyengítést kap (mert túl erős, pl 279e vagy T55A), azt mindenki együttesen érezheti. Ha prémiumtankról van szó, akkor azt a WG már korábban kifejtett elvei alapján NEM gyengíthetik, tehát a fejlesztői oldalról nem érinthetnek téged negatívan. Ha a CW kampányra gondolsz: azok igazságos versenykörnyezetet biztosítanak, ha valami ezt felborítja, az a játékosok nem korrekt tevékenységei miatt történik (lásd: fizetett accountok, illegális modok).
    + Arty nerf: mivel egy egész kasztról beszélünk (akármennyire negatív a hatásuk a játékra) nyilván azonosan érvényesülnek rájuk az egyensúlyozások, és ha nem korrektek a statisztikáik, akkor természetesen azokat módosítják. (Játékmódokban betöltött speciális szerepek esetén ez NEM az egyensúlyozás, hanem a jutalmazás kérdése, lásd: Ranked, Frontline). Egy arty befolyása eltörpül az összes többi tanktípuséhoz képest, tehát max idegesítőnek nevezhetőek, de nem erősnek.
    + "ha már van egy tankom nem kéne menet közben változtatni a működését":
    Ha az adott jármű felborítja a játék egyensúlyát (és az fejlesztett vagy nyeremény tank), akkor a fejlesztőknek nem csak joguk, de kötelességük annak az erejéből visszavágni. 1.0 óta csak olyan gyengítések voltak, amelyek az egyensúlyt javították (a buffok után néha vissza kell táncolni, ha azok hatása túlságosan markáns, de erre is csak 2x volt példa az utóbbi 2 évben).

    Ha játékfejlesztői szemmel nézzük a közösség által használt és kritizált programunkat, akkor a nagy egészt kell nézni, nem csak egy kis szegmensét (a fórumok általában a negatív irányba görbülnek a vélemények képét tekintve). Nem lehet elérni, hogy mindenki a legboldogabb 5%-ba tartozzon, de meg lehet próbálni, hogy mindenkinek semlegesen jó élményt nyújtson a játék.

    Erre a válaszom.:

    Köszönöm ezt teljes és egyébként elfogulatlan kielégítő választ. Ettől minden probléma megoldódott . A WG is így csinálja ,szóban. Ez egyébként semennyire se fura. A callcenter most is jól üzemel. Az arty befolyásról meg csak annyit , hogy a mostani ranked épp ettől hangos. Ezen a teljesen elfogulatlan oldalon (értem azon hogy a wg call center munkatársak bármit írogathank minden következmény nélkül) , is mindenkit arra biztatnak ,hogy idézem "férgezni kell". Tényleg elhiszed amiket írsz ? Kétlem. Meg kérlek téged hogy kímélj meg a WG propaganda szövegtől. Elég elektronikus szemét van az interneten.Ezel működésem zártam ezen a promo oldalon. Szerintem ne szégyeld magad, sokk bértollnok van.Csak egy pár ide vágo link igy zárásként. Nem is tudom kik írták.

    Rohamnyuszi MODERÁTOR 4 napja
    Akinek már van gyakorlati tapasztalata, lenne olyan tündérbobojsza és megosztaná velem, hogy mely tankokkal számít stressz és goldmentesen élvezhetőnek a ranked?
    Jövő héten tervezem elkezdeni és csupán a kpz-t akarom "kivenni" a játékmódból, így stressz és kredittemető mentesen szeretném megélni a dolgot.
    Értelemszerűen a magas alap átütés/mozgékonyság fekszik leginkább, de nem tudom mennyire életképesek ezek a tankok a ranked metában?
    (tudom, tudom, vegyek egy 10-es férget Kappa )
    Köszi
    LikeLikeHahaLoveSadAngryPogMonkaSCoolStoryBobNotLikeThis2 VÁLASZ

    Sezamme 4 napja
    Ezekhez a feltételekhez medekből a Leo passzol a legjobban. A sebzést frankón, viszont az osztály XP-t borzalmasan hozza, de neked csak a harmadik divízió kell, duplázókkal simán meglesz vele. Másodiknak a 140. Nagy duzzogva a Progetto-ba is beülhetsz: spotért is kapod az XP-t, ha esetleg az ágyú azt mondja, hogy "kabbef@szom" (fogja - ez valami új fícsör nála) , még be lehet érni top 3-ba egy jó ütemű yoloval. Lightként csak EBR 105. Nehéz tankokat + TD-ket kihagynám - vagy rugalmatlanok, vagy kell a prémium. Szerk: vagy várjál, 60TP full HE harmadik divíziót simán kihúzhatja. És igen, férgezni kellene Smile .

    És egy cikk ami nem az arty témával foglalkozik :
    esport1.hu/news...scheff

    Felhívnám a figyelmedet a teljesen véletlen elszólás, (idézet kővetkezik vigyázat).""" programunkat""".:

    Tankpeti:
    "Ha játékfejlesztői szemmel nézzük a közösség által használt és kritizált ""programunkat"", akkor a nagy egészt kell nézni, nem csak egy kis szegmensét (a fórumok általában a negatív irányba görbülnek a vélemények képét tekintve). Nem lehet elérni, hogy mindenki a legboldogabb 5%-ba tartozzon, de meg lehet próbálni, hogy mindenkinek semlegesen jó élményt nyújtson a játék."

    Nem is tudom minek pazarlom az időmet ,erre . Programunkat (ez vicc?), ezt benézted.
    És enek milet a vége . Egy nyilvános önvallomás után , amiben elismeri a WG alkalmazotti státuszt.

    zics911zics911 profilképNem elérhetőSzázadosSzázadosTöbb2 napja 19 órája - 2 napja 19 órája#299857utoljára ennyi zagyvaságot a kurucon olvastam....de ott 15 kommentelő kellett hozzá.
    te lehet, nem is troll vagy? hanem egy sérült lélek? akkor viszont bocsika! a bogyókat szedjed!

    Szegény Kolter annyira belelovalta magát ebbe a wot-s összeesküvés elméletbe, hogy elveszett.
    Bele lehet kattanni, de megfelelő IQ és gondolkodás azért kihúzza az embert a pokolból hova a wg taszítja...

    (YouTube-n látni néha mikor "bezizzent" playerek szanaszét verik a hardvert meg a fejükben a szoftvert, ezen a szinten már segítségre szorulnak.)

    SezammeSezamme profilképNem elérhetőFőhadnagyFőhadnagyTöbb2 napja 10 órája#299866Azt hiszem ez az a pillanat, amikor érdemes felhívni mindenki figyelmét a kábítószer-fogyasztás veszélyeire. Ne drogozzatok! A drog rossz!

    Na ennyit wotinfo ról , egy WG bérenc call center oldal. Nem a játékosokért van. Ha már csak azt nézük amit a állítólagos Peti ír ,az is szégyen.És az Arty problém itt már senkit nem is érdekelt. Pedig azzal is kezdődött a polémia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák