Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz BÁ Nutrition #212700 üzenetére

    Ja Dezt kihagytam. Meg biztos kihagytam még másokat is, csak hirtelen a nagyját szedtem össze. Sokan szeretnek Skill csetjén lógni a többi streamer közül. Rendszeresen látni ott yzne-t, marty_vole-t, sofilein-t, de szoktam látni scheff-et és tankelitet is.

    Más téma:
    Tegnapi wg adásban volt beszélgetés a fejlesztőkkel. Jó hosszú volt, de itt van röviden leírva hogy mikről volt szó: Stream of the Year 2020: Q&A With Developers Digest

    2021-re a főbb tervek:
    1) arty mechanika teljes átdolgozása, elvileg sokkal skillesebb osztályt akarnak belőle csinálni, rá lennének kényszerítve hogy többet mozogjanak
    2) repesz lőszer átdolgozása, vastagabb páncélon kisebbet sebezne mint most és rétegelt páncél ellen is kevésbé lenne hatékony (pápá hülyebiztos 60TP)
    3) új legénységi rendszer, 1 fős legénység lesz minden tankban 75 pontos skill rendszerrel

    Első két pont baromi jó lenne ha meg is valósítanák. Az arty-k és a repesz nagyon rombolják a jelenlegi játékélményt.
    A legénység átdolgozása szerintem teljesen szükségtelen. Azt nem várom. Azt meg jó lenne tudni hogy ha 1 fős legénység lesz akkor mi lesz a mostani legénységgel, hogyan oldják meg az átváltást az új rendszerre.

    Új tankágakról és térképről is írnak.
    Kerekeseket látják hogy utálják nagyon sokan ezért a tervezett brit, ruszki és német kerekesek bevezetését egyelőre elhalasztják és nem erőltetik.

    Lesz megint streamer event ahol 4 streamer közül lehet választani és a választottat megkapni parancsnokként. Tervek szerint ez a 4 streamer lesz: Circon, Daki, Orzanel, Newmulti
    Jóval szorosabbnak várható ez a streamer verseny mint az előző volt. Most így hirtelen meg sem tudnám mondani ki a legesélyesebb közülük a győzelemre.

Új hozzászólás Aktív témák