Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Viktoár #212719 üzenetére

    Beb*szna ha még arra is figyelni kellene, nehogy befordítsam a csövet a falba. Teljesen jó a jelenlegi megoldás.

    Arty: szerintem nem annyira toxic, legyen mondjuk 1 db csatánként.
    A jelenlegi legnagyobb probléma a kerekes genyó. Ehhez a sebességhez túl kicsik a pályák, továbbá irreális a mozgásuk, ehhez képest lézerágyú van rajtuk, ami ha talál, még legalább sebez is, papírba nem is keveset.
    A sebességből picit vissza kellene venni. Nem sokat, mert a valóságban is tudtak nagy sebességgel menni. A fordulási sebességet meg azt az egész fizikát meg kellene bolygatni, növelni a fordulókört, adott esetben boruljon csak fel, sodródjon ki stb. Az ágyúkat nyugodtan lejjebb lehetne vinni 1, de kár 2 szinttel is (tehát ami most T8, az legyen T10-ben sebzés/átütés tekintetében). Továbbá elvenni a nagyot sebző HE-t. Nem az a baj hogy eltalál, legyen lézerágyú rajta, de ne sebezzen akkorát.

    Továbbá a könnyű tankokon kívül az összes tank látótávját csökkenteni kellene 5-10%-kal, ugyanis jelenleg az igazi könnyű tank, mint osztály, halott.

    Lőszer és páncél: teljes rebalance, nincs más megoldás. Az AP legyen a kiindulási alap, HE tekintetében jó az irány (vastag páncélba kevesebbet sebezzen), az aranynál szerintem meg kellene lépni a nagyobb átütés de kisebb sebzés kombót, valamint globálisan, minden tankot érintően csökkenteni a dpm-et. A gyors csaták nem (csak) a botok miatt vannak, hanem mert pillanatok alatt párolog el több ezer hp. Itt is 10-20%-os csökkentést nyugodtan meg lehetne ejteni. A töltésidőkhöz nem nyúlnék, inkább az alfa csökkenjen bizonyos esetekben (T10-ben 2500-2800 hp/perc szerintem bőven elég lenne átlagban.)

    Röviden ennyi. :DDD
    De a sok kemény tornyos tank is vicc, a csőpályák bokrok nélkül stb... Volna mit csinálni, és a legjobb, hogy simán meg is lehetne, nem olyan nagy dolgok ezek.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák