Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz peterson79 #213461 üzenetére

    az neked ezek szerint sikerélmény, ha 100 csatából 90 vereség. hát én nem ezért játszom. ha ez kellene elmennék egy boxedző terembe és kihivnám a legjobbat, hagy verjen szarrá.
    itt az a baj, hogy nagyon belenyúlnak a játékmenetbe, ráadásul van egy sor olyan küldetés ami egyáltalán nem rajtad múlik, hanem a csapaton, lásd nyerj meg x csatát, legyen a spott sebzésed x és még sorolhatnám.
    az obj 260 kampányküldinél fél éve nem tudok tovább lépni, mert lehetetlen megcsinálni a feltételeket. és ez csak egy a sok negatívumból.
    ez a játék a 0.8-nál volt játszható, azóta meg egyre romlik a játékélmény. csak költsd a pénzed más nem számít.
    ezek a bann hullámok is nevetségesek: az igazi csalókat nem bannolják, hiszen fizettek a csaló mod-ért azoknak akik magát a játékot készítik. Te elvágnád az aranytojást tojó tyukodat, hogy levest csinálj belőle? ugye nem, hát a wot alkalmazottai sem hülyék.
    csak meg kell nézni a játékos állományt, de ezt már sokszor felhoztam: pár éve nem volt ritka a 400k játékos egy hétvégén, most nem éri el a 200k-t. felgalább a 75%-a lekopott a régi játékosoknak és akik feltöltötték a létszámot meg agyatlanok: 3-400 wn8-as játékosok, akiknek nem számít semmi, csak az hogy jé, lő a tank.
    szóval ez a game leáldozóban van és a wg megprobál minél többet kisajtolni belőle mielőtt végleg vége lesz.
    nem tudom emlékszik e itt valaki az Americas Army nevű online játékra? lényegében ugyan ilyen tipus volt azzal a különbséggel, hogy ott embereket irányítottál nem tankot. talán 8 vig ment és egyszercsak nem tudtál belépni, lekapcsolták a szervereket. a wotra is ez a sors vár nemsokára.
    behoztak egy sor felesleges dolgot: matricák, feliratok meg ki tudja még mit, amik lényegében nem adnak hozzá semmit a játékhoz, eladni nem lehet, csak ott áll a garázsban ezerszámra tök feleslegesen.
    ez már a közelgő véget jelenti.

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák