Új hozzászólás Aktív témák

  • köpet

    aktív tag

    válasz Geller72 #214620 üzenetére

    Saját tierben szerintem jó nagyon, mondjuk nekem nem a repeszágyúval jött be.
    Jó kis gép, domb/fedezék mögül, ha csak a torony látszik ki, és az is be van forgatva kicsit tud pattintani, de erre nem érdemes építeni. Szellőzés, célzórendszer, töltésgyorsító, esetleg BIA, és lesz egy olyan meggymagköpködőd, amit nagyon fognak utálni a másik oldalon.
    Nem szemből és nem közelről, mert tényleg nem túl vastag a bőre. Én lassúnak se éreztem, mondjuk nem a T-28 vagy a BT-7 után ülök bele, ha lehet.
    Szerintem jó pozíció kell neki és fedezék; kidugod a tornyot, lősz hármat, mire a másiknak leesik, hogy valami történt és rádfordul, akkor vissza, és így tovább. Egyik első körömben összelőttem vele több, mint 1600 dmg-t, ami csak class 1 volt, szóval nincs vele alacsonyan a léc.
    A következők is hasonlóak lesznek. Sokan használják a repeszágyúval, de az kicsit más stílust igényel, mert tapasztalatom szerint pontatlanabb és lassabban tölt jóval, bár nem vészesen. Ha szereted a nagyot sebző ágyúval való trollkodást az is tetszeni fog, de a pontosságra mindenképpen rá kell gyúrni. Az M4A1-em se talált el semmit, amíg nem lettek 100-asok a legények és a felszerelés. Néha még úgy sem...
    Stílusában a svédek medekre hasonlít leginkább a jó csőlehajlás és a kevés páncél miatt, de amíg azok viszonylag pontosak és lassabban ütnek nagyokat, addig ez pontatlanabb és igen jó tűzgyorsasággal rendelkezik.

    Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Új hozzászólás Aktív témák