Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz zodo #214818 üzenetére

    A vicces az, hogy hiába van 17 antidublikátorom, hogy kifullozzam az egyik albumot, ha egyszer nincs annyi töredékem. Mert ez a vacak folyton egyes meg kettes díszeket ad. És ráadásul a drága angyal is duplikál, legalább az adna olyan díszt, ami még nincs.
    Na mindegy, a lényeg úgyis a creditfarmolás és a tankhúzás volt. Vettem vagy 6 t10-es tankot eddig. És nem is prémium tankkal játszottam. Durva.

    És én balga megvettem az Emil II-t is. Szörnyű. Stock-ként nagyjából a német szuperheavy-k dinamikájával rendelkezik. Csak ennek nincs páncélja. A tornya papíron nagyon frankó, csak amikor az obj263 300m-ről ellövi a periszkópot, akkor nem sokat ért.
    Az ágyúja iszonyat pontatlan. Van, hogy 3m-ről mellélő, viszont volt olyan is, hogy menet közben El Hallufon oldalra lőve kiszedtem a full tempóval közlekedő EBR-t, ami a kirajzolás határán volt, szóval 500m körül). Ilyenkor szeretem az rng-t.

    Továbbra is a pattintós küldetéssel szívok. Conquerorral már nem sok hiányzott, volt kitartó noob ellenfél, de sajnos a mi csapatunk még bénább volt, szóval amíg én vártam, hogy lőjék a lepattanókat, a teljes csapat elhalálozott, és sajnos a hátulja már nem pattint semmit. Tényleg szörnyű küldetés. Általában a leginkább retardált játékos is átvált egy idő után HE-re, ha már golddal se üt át. Studiankiz-on is t7 csata, szuper. Beállok a sín mellé, hogy akkor tessék, lőjetek. A második lövés után váltanak HE-re és 100-asával simán leszednek. És ha véletlenül pattan is, az se számít blokkoltnak. O-I-val t6-ban kétszer megvolt, de ott meg nem teljesült a 2k sebzés. Hülye egy küldetés, és egyáltalán nem a tudást díjazza, hanem az ellenfél ostobaságát. Lehet, hogy kiváltom az egészet heavy ágat paranccsal. De már csak ez és a 15-ös hiányzik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák