Új hozzászólás Aktív témák

  • dualface

    tag

    válasz Geller72 #215149 üzenetére

    Manapság egy tier 8 tankig eljutni, szerintem talán 2 hét, ha minden nap játszol, és nem is kell jónak lenned...

    Szerintem sokan közülünk akik régen (5+ éve) kezdtek abban a hitben vannak, hogy 6-8ezer csatát lenyomtunk, mikorra meglett az első 10es tankunk. Ezért elvárnánk, hogy magasabb tierben már csak olyanok vannak, akik kenik vágják a pályákat, az tankokat, melyik milyen páncél, gyengepontok, ágyú átütések stb. Anno nyilván ehhez több ágat is húztunk, játszottunk egyszerre td-vel, heavyvel, meddel, lightal. De ennyi csata alatt lett tapasztalat és pályaismeret. Biztos vagyok benne, hogy 3-4 hét játék után halvány lila gőzöm sem volt tier 4ben hogy mikor vagyok felspotolva, meg hova kéne mennem a pályán az adott stock tankkal. Sőt abban is biztos vagyok nem láttam egyetlen armor penetrációt, vagy álcarendszert bemutató oktató videót sem. Ezekre az igény néhány ezer csata után jelent meg amikor láttam, hogy egész jó csatákat megyek néha, tetszik a játék de nem értem miért történnek dolgok és jobb akartam lenni, így hát utánanéztem.

    Azóta az összes tank mennyisége 3-4x annyi lett, a fejlesztési sebesség pedig érzésre legalább 5x gyorsabb.

    Én aki veteránnak számítok (bár az utóbbi két évben nincs lehetőségem, igényem annyit játszani mint régen) már én sem tudom fejben tartani az összes pályát, meg tankokat, gyengepontokat, át tudom ütni az adott tankot vagy sem...mit várunk valakitől akinek van pl 2000 csatája és ezalatt sokkal ritkábban került ugyanarra a pályára, vagy ugyanazzal a tankkal szemben.

    Persze vannak 40ezer csatás piros játékosok is, de azok régen is voltak. Nem tudjuk ők miért ilyen rosszak, lehet hogy csak BOT-ok farmolnak a háttérben, hogy a hétvégi 10 csatájára meglegyen a 8 tizes tankja. Lehet, hogy idős veterán aki itt nosztalgiázik, de leszarja hogy hány killje van meg a stathuszár csapattársa mit fröcsög a chaten. Vagy lehet Aspergeres, vagy bármi más fogyatékkal élő aki más világban éli az életét önhibáján és ez okoz neki örömöt. Szereintem ezekkel felesleges idegesiteni magunkat.

Új hozzászólás Aktív témák