Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz grizlisandor #216263 üzenetére

    Én elég sokat arty-ztam teamclash-ben(főműsoridőben elég homályos a geforce now fizetősben is, csak artyval van értelme, ha valamivel van egyáltalán). Nem hülyeség. Eleve gyorsítja a játékot, kissebb a hp pool, és valamivel nagyobb a fókusz. többet lehet keresni, mert nyertes csatában többnyire életben maradsz 100%-on, és keveset lősz. Ha van egy stb1 vagy más magas dpm tank, azt folyamatos bénítással kb kiveszed a csatából. Tapasztalatom szerint jobban jársz, ha egyszerre 2+t bénítasz perma, mintha 1re nyomsz még dmg-et is. Tegnap már ritkán rakott be lightot arty mellé, ebr-t kb egyáltalán nem.
    És nem vagy hátrány a csapatnak, mert a túloldalt is van egy bumburnyák. Ha meg nagyon bukóra áll, nem várom meg míg levadásznak.
    Alapvetően legénységhúzásra használom. tudtátok hogy a bértankokba adott nemzet/típus bármilyen legénységét berakhatjátok mint prémium és reward tankoknál? szóval az emil1-em legénységét a kranvagenbe pl.

    Ellennél a wz111-ekben gyakran olyan játékosok ülnek, akik még nem láttak tier10-et, artyval pl gyakori ha trackelek egy wz-t, nem javítja meg a tracket(nem tudja hogy kell), és szénné lövi a csapatom.

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák