Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz phoenix1989 #216791 üzenetére

    Hát nem is tudom hogyan tudnám jellemezni ezt a csatát. :D
    Olyan volt a játékod mint az amatőr megyei focicsapatban amikor a helyi csatárkirály meccs előtt félholtra issza magát, a meccsen össze-vissza tántorog aztán a végére kicsit kijózanodik és amikor helyzetbe kerül akkor bevarrja és eldönti a meccset. :DDD

    Nem vagyok jobb játékos mint te, csak azért írok kritikát mivel kérted. Nem biztos hogy igazam van, nem kell vele egyetérteni, csak leírom a véleményemet hogy én hogyan látom ezt a csatát:
    Az elején jó volt hogy jelezted a helyet ahol láttad dőlni a fát és mivel volt 1000 látatlan sebzésed így a vak lövések is megérték. Fontos megjegyezni hogy egy jó 10-es heavy-vel játszottál -2-es mm-ben vagyis sok gyengébb 8-as és 9-es tank ellen. A vak lövések után baromi lassan indultál be a városba és végig nagyon passzív voltál. Ez a passzivitás szinte az egész csatára jellemző, mint ha nem tudtad volna eldönteni hogy mit akarsz csinálni. Az a gond hogy ha top tier heavy-vel passzívan játszol akkor annak az szokott a következménye lenni hogy mivel a játékosok többsége nem képes a térképet nézni és taktikailag gondolkodni így szépen előre mennek a gyenge tankjukkal és meghalnak az ellenfél top tier tankjai ellen. Itt is ez történt, ezért kerültetek nagy hátrányba. Érdekes kérdés ez, mert tulajdonképpen nem a te hibád hogy nem tudnak gondolkodni, hogy az obj430 full vakon berohan a városba, hogy egy csomóan kint állnak és hagyják magukat középről szarrá lövetni. Ugyanakkor valamennyire mégis a te hibád, mert tudsz ellene tenni, ha agresszívebben játszol és a közelükben vagy akkor megmentheted őket a saját hülyeségüktől. Érdekes lenne megnézni ugyanezt a csatát úgy hogy mi van ha mész az elején az obj430-cal és ketten vagytok a városban.
    Onnantól hogy nagy hátrányba kerültetek már kényszer pályán voltál és kb csináltad amit kell és beálltál védekezni, aztán a végén kihasználva a megőrzött hp-dat és hogy top tier heavy vagy simán lenyomtad őket. Jól jött ki hogy a light-okra nyomtad rá, de szerintem ugyanilyen sima lett volna a vége akkor is ha a mocsárban nyomod rájuk.

    Egyébként bár nem jó ennyire passzívnak lenni, de még mindig 100x okosabb dolog volt várni mint hibázni és eldobni a tankot az elején. Iyouxin-nak van egy jó mondása erre: "Ha nem tudod hogy mit csinálj akkor ne csinálj semmit!". Ez hülyén hangzik mégis egy rohadt jó tanács. Ha nem tudod hova menj és mit csinálj és ezért belemész valami hülyeségbe amitől gyorsan meghalsz vagy eldobod a hp-d nagy részét akkor onnantól már nincs hatásod a csatára, ha viszont nem csinálsz semmit csak vársz és nézed a csata alakulását akkor lehet hogy elmegy rajta a csata mire kitalálsz valamit, de legalább megadod magadnak az esélyt hogy ha tisztul egy kicsit a kép és jobban látni mi a helyzet akkor még ott legyél hogy beavatkozz és lehozd a csatát. És erre tökéletes példa volt ez a csata. Nem csináltál sok mindent, megőrizted a hp-d, aztán amikor már csak kevés tank maradt, mindenkinek tudtad a helyét és láttad mi a helyzet akkor végül is csak te hoztad le a csatát!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák