Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz peterson79 #217491 üzenetére

    Az anyagi részét most hagyjuk. :D. Technikailag, szerintem:
    -Páncélhasználatot és fegyverzetet nézünk heavy-nél.
    Páncélhasználat:
    -Nagyon jó páncél, aki tudja, hogyan kell használni, annak kellemes csalódás lesz egy IS-3-hoz képest pl. Ha a körülmények olyanok, simán meg lehet vele tartani egy oldalt, kellő supporttal a hátunk mögött. Érezhetően jobban tartanak tőle azonos tierben mint a fent említett IS-3-tól pl.
    Páncélzatban kb én az AMX M4 49-et tenném mellé, annak van még ennyire használható páncélja a prémek közül. (Nyílván van mindegyiknél weakspot, de ezzel együtt kell tudni jól használni). Nem, szerintem a Löwe sem jobb nála, annak a tornya nagyon jó páncél szempontjából, de a testpáncél abszolút nem akadály.
    Átlag meccseken a Defifel is és az AMX-el is nagyjából 1500-at pattintok minimum átlagban.
    Ha tudod használni, az ISM is jó tud lenni.
    Tehát páncélzat esetén egy nagyon jó tank.

    Fegyverzet.
    Ez már egy más tészta, mert ugye nem lenne a Wg önmaga, ha egyik kezével ad, akkor a másikkal elvesz. :D.

    Löveg:
    Oroszosan szar gundep, nagy alfa, relatíve hosszú töltési idővel. A Lőwe, AMX ebben magasan jobb. Az alaplőszer átütése, sebessége nagyon rendben van, a jobb T8-as adatokhoz tartozik.
    Pontosság: Itt van a baj. Sajnos egyrészt baromira nem pontos, másrészt ezzel meg kell állni, megvárni, míg beszűkül, különben megy a felhőbe a skuló. :D. Max középtávra (~200m-ig) jól használható, ezen a távon belül pontos is relatíve, de amint mozogsz, vagy messzebbre akarsz lőni, vége. Ezzel ha együtt tudsz élni (simán rá lehet érezni) akkor ez annyira nem gond. Az IS3 lövege fényévekkel pontosabb. De egy nehézzel, nem is igazán sznájperkedünk ugye. Rövid-középtávra elég.

    Összességében egy jó tank, helyén kell kezelni. De ebben nincs igazából semmi extra, ez egy közelharcra kitalált "eszköz", arra meg faja.
    Szerintem. A rókabőrös hasonlatot most hagyjuk a WG részéről. :D. Árban szerintem (ha már pénzt adsz ki ilyenre) semmivel sem drágább, mint a hasonló prém tankok. Lásd. IS6, Lőwe..

Új hozzászólás Aktív témák