Új hozzászólás Aktív témák

  • notika77

    senior tag

    válasz peterson79 #217533 üzenetére

    Én már szórakoztam vele vagy 2 órát, de nincsenek jó érzéseim. Van pár 5-6 skilles legénységem és a BC-be még egy 7. skill 80%-os és csak az utóbbiból lett 75 pontos. Ráadásul a BC 3 fős legénysége 5 fős lett (parancsnok + 4 "oktató/instruktor"). Erre a legénységre még rátoltam 47k aranyat, ~50m kreditet + eladtam a naponta eladható T10-es tankokat és ezekből is képzési könyvet vettem, 1m freeXP-t és az összes kezdésnek kapott legénységi könyvet és még mindig messze van az utolsó szint vége.

    A legénységet 3 kifejleszthető tankba lehet beleképezni (+ az összes azonos osztályú és nemzetű prémbe), de csak az első valóban ingyenes. A következők vagy 30% XP (nem csak az alap képzettségből, hanem az összes XP-ből) vagy 500k kredit + 10% XP vagy 700 arany. Ez szerintem
    elég jelentős áremelkedés.

    Szerintem a kiosztható 75 pont kevés, jelenleg sokkal több képességet lehet a legénységre rátenni, ráadásul ezeket a 75 pontokat 5 fő kategóriában lehet kiosztani, ami kategóriákban, ha 30 pontot (ez a max. is kategóriánként) kiosztasz kapsz lehetőséget még 1 "tehetséget/talent" választani, vagyis a pontokat nem éri meg elaprózni a kategóriák közt.

    Az instruktorok 1-3 osztályba vannak sorolva a jelenlegi legerősebb megszerezhető parancsnokok (skill4ltu, Buffon, Chuck, Dakillzor) csak másodosztályúak, a többiek a harmadosztályúak. Elsőosztályú még nincs. Ez szerintem (legalábbis érzésre) eléggé degradálja őket. Tankba ültetésük (legénységbe sorozásuk) megint elég érdekes, mert kell választani egy általános kategóriát, hogy milyen szerepkört szeretnél vele a legénységen erősíteni, ez meghatároz egy 10+ skillből álló csoportot, amiből véletlenszerűen kínál fel neked 3 választási lehetőséget. Nem jön be :N

    ui.: Az 5-6 skilles legénységek azért nem lettek 75 pontosak, mert a 0. skilleket lenyeli a WG a konvertáláskor (illetve ezekből lesznek az instruktorok).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák