Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    3-4 naponta kapok 1 hetes chatbant, már kezdem unni, mert tényleg odafigyeltem hogy senkit se sértsek személyében, úgy küldjek el mindenki a *csába.
    Erre tegnap megint kaptam 1 hetest. Hálisten(?) meg lehet kérdőjelezni a ban-t, és akkor felülvizsgálják. Gondoltam.
    (Most tekintsünk el attól a 30ezer kredittől, amit azért kellett kifizetnem, mert megpróbáltam egy hátára fordult fullhp tier10 strv-nek segíteni, de nem sikerült, de mivel én mentem neki utoljára, rámvarrták. Jó, mi?!)

    Hello wattajohn,
    Thank you for contacting Player Support. Due to your inappropriate behaviour in chat, your chat privileges have been suspended.
    Please make sure you study our game rules ...
    Please be aware that in order to provide as efficient a service as possible, this response is automated. However, there are certain topics that require human assistance as we might have to provide extra information or take extra actions.
    If you are in one of the following scenarios, please reply to this message and provide us with as much information as possible about what happened:
    I have been unfairly sanctioned by a Chat Moderator (message received: “reason + Moderator Name”)I have been unfairly sanctioned by the Anti-Spam system (message received: “Due to exceeding message limits your chat is restricted. Please contact Player Support to remove the restriction”)
    Please keep in mind that the ticket will be automatically closed if you come back to us with a non-legitimate situation.
    Thank you for understanding.
    Best regards,

    Ezeknél teljesen elmentek sétálni? Ez mi? kibannol egy bot, megkérdőjelezem, és a válasz is egy automatizált üzenet. Másik. Nem tudom miért bannoltak, honnan tudnám? Mindig előző napra utal vissza, hogy akkor csináltam valamit, és ad 7 nap bant. Honnan tudnám, mikor mi nem tetszik nekik.
    Erről az üzenetről nem jött email, szóval ha véletlen nem néznék rá a ticketre, akkor IS automatán záródik, hiába próbáltam meg elindítani egy folyamatot, zsákutca bármelyik irányban. Ha meg jogosnak ítélik a bant, akkor szó nélkül zárják a felülvizsgálatot, anélkül hogy tudnám, miért lettem bannolva, és megint nem fogom tudni min kell változtatnom ahhoz, hogy SZERINTÜK szalonképes legyen.
    Ez rosszabb mint a NER. Nem csodálom, hogy szerencsétlen fehéroroszok durván beleálltak Lukasenkoba. Olyan emberek kreálják ezt a játékot, és környezetét, akik abban a rendszerben szocializálódtak, elcsúszott a valóságérzékelésük egy olyan irányba, amit nem lehet egészségesnek nevezni. Ebből is lehet tudni, hogy lehetne ez a játék jó is, de mintha direkt magukat akarnák elgáncsolni lépten nyomon. Bocs, ez most kijött.

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák